Παναθηναϊκός: Ο Σεπφ που παραμένει στο κάδρο και η υπόθεση Μπλάνκο

Παναθηναϊκός: Ο Σεπφ που παραμένει στο κάδρο και η υπόθεση Μπλάνκο

Παναθηναϊκός: Ο Σεπφ που παραμένει στο κάδρο και η υπόθεση Μπλάνκο

bet365

Ο Αυστριακός μέσος είναι ανάμεσα στις επιλογές του Παναθηναϊκού για την μεσαία γραμμή, χωρίς να έχει υπάρξει επαφή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον παίκτη. Τι αναφέρουν στην Ουκρανία για την μεταγραφή του Ντομίνγκο Μπλάνκο στη Ντνίπρο.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος του μήνα να καλύψει το τεράστιο χαμένο έδαφος για την μεταγραφική του ενίσχυση αν και είναι ελάχιστες πλέον οι πιθανότητες, τουλάχιστον στο πρώτο παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας να υπάρχει νέο πρόσωπο στη ενδεκάδα του Τριφυλλιού.

Το Τριφύλλι μετά από αρκετά... δοκάρια σε περιπτώσεις που ήταν πραγματικά από το πάνω ράφι, έχει βάλει κάποιες υποθέσεις και πάλι σε καλό δρόμο, με τον Αλεσσάντρο Σεπφ-την περίπτωση του οποίου έχει αποκαλύψει το Gazzetta- να παραμένει στο κάδρο του συλλόγου.

Ο διεθνής Αυστριακός μέσος παραμένει στη λίστα, το κασέ του έχει πέσει σε λογικά επίπεδα και είναι μία από τις επιλογές, μαζί και με άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν ως κύρια αρετή την δημιουργία. Πάντως, παρά τα σενάρια, απευθείας επαφή του παίκτη με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες.

Από κει και πέρα, έκλεισε μια και καλή το... σίριαλ με τον Ντομίνγκο Μπλάνκο, του οποίου την υπόθεση ο Παναθηναϊκός είχε εγκαταλείψει εδώ και καιρό, παρά τα κατά καιρούς δημοσιεύματα. Από την στιγμή που οι μάνατζερ του Αργεντινού άσου δεν έπεφταν κάτω από το 1.5 εκατομμύριο ευρώ ως πριμ υπογραφής, το Τριφύλλι είχε διακόψει τις επαφές για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ουκρανία, πηγές κοντά στην Ντνίπρο που ''έκλεισε'' τον Μπλάνκο, το κόστος της μεταγραφής ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια ευρώ και ήταν μία υπόθεση αρκετά δύσκολη που τράβηξε καιρό και δημιούργησε αρκετές συζητήσεις στο εσωτερικό του συλλόγου για το αν θα έπρεπε να δαπανηθεί ένα τόσο μεγάλο ποσό στους εκπροσώπους του αθλητή.

Όπως και να'χει, ο Μπλάνκο θα παίξει στο ουκρανικό πρωτάθλημα που λόγω πολέμου θα ξεκινήσει στη Σλοβακία και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να αναζητά δημιουργικούς μέσους, όπως το έκανε τον τελευταίο μήνα, χωρίς να υπολογίζει την συγκεκριμένη περίπτωση ως ενεργή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα