Παναθηναϊκός: Τέλος ο Αγιούμπ, ανακοινώθηκε από την Εξέλσιορ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Αγιούμπ, ανακοινώθηκε από την Εξέλσιορ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Αγιούμπ, ανακοινώθηκε από την Εξέλσιορ

bet365

Ο Παναθηναϊκός τα... κατάφερε! Ο Γιασίν Αγιούμπ αποχώρησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εξέλσιορ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του το βράδυ της Παρασκευής.

O Γιασίν Αγιούμπ εδώ και πάνω από έναν χρόνο δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό, στο Τριφύλλι πραγματικά... πάλευαν να βρουν ομάδα στον Μαροκινό άσο για να γλιτώσουν ένα μέρος από τις 450.000 ευρώ που λάμβανε ετησίως και τελικά τα κατάφεραν!

Το βράδυ της Παρασκευής η Εξέλσιορ, ομάδα της Eredivisie, ανακοίνωσε την απόκτηση του Αγιούμπ για την επόμενη διετία. Στο ''πράσινο στρατόπεδο'' αδειάζουν από ένα βαρύ συμβόλαιο ενώ παράλληλα ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί σε ένα περιβάλλον όπου θα νιώθει σημαντικός και θα έχει ρόλο βασικού.

O Αφρικανός μέσος στα δυόμισι χρόνια που φόρεσε την πράσινη φανέλα αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια και συμπλήρωσε 858 λεπτά συμμετοχής πάνω στο χορτάρι, όντας μία από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές της τελευταίας δεκαετίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα