Αλμέιδα: «Εχουμε υγιή ανταγωνισμό» (vid)

Αλμέιδα: «Εχουμε υγιή ανταγωνισμό» (vid)

Newsroom
 Αλμέιδα: «Εχουμε υγιή ανταγωνισμό» (vid)

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στο ότι οι παίκτες της ΑΕΚ «βοηθούν» ο ένας τον άλλον να γίνουν καλύτεροι.

Ικανοποιημένος από τον τρόπο που «δουλεύουν» στην προετοιμασία οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν ο Ματίας Αλμέιδα, μετά το φιλικό 2-1 της Ενωσης επί της Φόλενταμ. «Ηταν μια πολύ καλή προπόνηση. Εχουμε ένα συγκεκριμένο σκεπτικό για το πώς θέλουμε να παίζουμε και μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό που υπάρχει οι παίκτες ανταποκρίθηκαν σωστά σε όλα», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV. Και μετά ρωτήθηκε για την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» κόντρα σε ομάδες που είναι πιο έτοιμες από εκείνους. «Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Κάνουμε δυνατές διπλές προπονήσεις. Αυτά τα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που είναι σε αυτό το στάδιο νομίζω μας βοηθούν. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις σύστημα. Η διάθεση των παικτών μας βοηθά και μας κάνουν καλό».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον Πινέδα και την προσαρμογή του.«Αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να προσαρμοστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα. Δεν είναι εύκολο, είναι διαφορετική γλώσσα, διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικό πρωτάθλημα. Είναι όμως ένα καλό παιδί και πιστεύω θα αφήσει το στίγμα του».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα