Νέσμπεργκ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πρόκληση που δεν λες εύκολα όχι»

Νέσμπεργκ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πρόκληση που δεν λες εύκολα όχι»

Newsroom
 Νέσμπεργκ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πρόκληση που δεν λες εύκολα όχι»

bet365

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός Ιβάν Νέσμπεργκ μίλησε λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ετοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Νέσμπεργκ και ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. «Είναι μια πρόκληση που δεν λες εύκολα όχι. Οταν σου δίνεται για πρώτη φορά μια τέτοια ευκαιρία, θέλεις πραγματικά να την εκμεταλλευτείς», σχολίασε αρχικά ο 26χρονος στόπερ που αγωνίζονταν στη Βαλερένγκα.

Και συνέχισε. «Ερχομαι σε έναν σύλλογο που είναι πολύ μεγάλος, έχει μεγάλη παράδοση, πέρσι βγήκε δεύτερος στο πρωτάθλημα και έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα