Γαλανόπουλος: Ανανέωσε ως το 2024 με την ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: Ανανέωσε ως το 2024 με την ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: Ανανέωσε ως το 2024 με την ΑΕΚ

bet365

Βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ της ΑΕΚ και του Κώστα Γαλανόπουλου με τον Έλληνα μέσο να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024. «Είναι ώρα για απαντήσεις μέσα στο γήπεδο», δήλωσε.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία καθώς δεν ήταν ακόμα έτοιμος για να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, πραγματοποιώντας ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα. Άλλωστε η επιστροφή του έπρεπε να ήταν πολύ προσεκτική έπειτα από το νέο χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στον αστράγαλο, αφήνοντας τον νοκ-άουτ για ολόκληρη την περσινή σεζόν.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ανοικτό ήταν και το μέλλον του στην Ένωση καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν σε ένα χρόνο από τώρα και παρά την πρόταση που του είχε γίνει για ανανέωση εδώ και επτά μήνες, οι δύο πλευρές δεν είχαν φτάσει σε συμφωνία. Η πρόταση της ΑΕΚ παρέμενε πάντως στο τραπέζι και τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε. Ο Γαλανόπουλος είπε το «ναι» και υπέγραψε για ακόμα ένα χρόνο ανανεώνοντας με τους κιτρινόμαυρους ως το καλοκαίρι του 2024.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Κώστας Γαλανόπουλος τόνισε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου με την ΑΕΚ. Τώρα δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια. Είναι ώρα για απαντήσεις μέσα στο γήπεδο». Ο Γαλανόπουλος θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα μέχρι τη Δευτέρα και έπειτα θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΑΕΚ Β' μέχρι να επιστρέψει η πρώτη ομάδα από την Ολλανδία στις 29 Ιουλίου για να ενσωματωθεί σε αυτήν στη συνέχεια.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Κώστα Γαλανόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο διεθνής Έλληνας μέσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα στις 31 Μαΐου 2016, στο παιχνίδι των Play Offs με τον Πανιώνιο, ενώ τη σεζόν 2017-18 έγινε ο νεαρότερος πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ μεταπολεμικά.

Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 134 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 10 φορές και βγάζοντας δύο ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα