ΑΕΚ: Παραμένει στο τραπέζι η πρόταση ανανέωσης σε Γαλανόπουλο

ΑΕΚ: Παραμένει στο τραπέζι η πρόταση ανανέωσης σε Γαλανόπουλο

Newsroom
ΑΕΚ: Παραμένει στο τραπέζι η πρόταση ανανέωσης σε Γαλανόπουλο

bet365

Το συμβόλαιο του Κώστα Γαλανόπουλου έχει ακόμα ισχύ για ένα χρόνο, με την ΑΕΚ να έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσής του από τον Δεκέμβριο.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων στην προετοιμασία της ΑΕΚ και μένει να φανεί η κατάστασή του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, έχοντας επανέλθει από το νέο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην αρχή της περσινής σεζόν.

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του (το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023) εδώ και επτά μήνες, όταν ακόμα ο παίκτης βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση εξ αιτίας του τραυματισμού του.

Η πρόταση της ΑΕΚ ισχύει ακόμα, οι συζητήσεις λαμβάνουν χώρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μένει να φανεί η εξέλιξη που θα υπάρξει και αν οι δύο πλευρές φτάσουν σε συμφωνία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα