Πινέδα: «Πλησιάζει το Μουντιάλ και θέλω να είμαι εκεί με το Μεξικό»

Πινέδα: «Πλησιάζει το Μουντιάλ και θέλω να είμαι εκεί με το Μεξικό»

Newsroom
Πινέδα: «Πλησιάζει το Μουντιάλ και θέλω να είμαι εκεί με το Μεξικό»

bet365

Ο Ορμπελίν Πινέδα σε νέα συνέντευξη του στο Μεξικό μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τον στόχο του να βρίσκεται στις τελικές κλήσεις της Εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ.

Μιλώντας στο TUDN ο Ορμπελίν Πινέδα τόνισε πως από τη στιγμή που η Θέλτα δεν τον υπολόγιζε, έπρεπε να ψάξει ομάδα στην Ευρώπη για να πάρει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής με στόχο να βρίσκεται με την Εθνική του Μεξικό στο Μουντιάλ του Κατάρ.

«Πρέπει να συνεχίσω την προσπάθεια. Δεν μου έδιναν τα απαραίτητα λεπτά συμμετοχής και θα έπρεπε να τα ψάξω προκειμένου να βρίσκομαι στην Εθνική του Μεξικό. Πλησιάζει ένα Μουντιάλ και θέλω να παίζω για να είμαι στην τελική λίστα. Πλέον έχω τη δυνατότητα να βρίσκομαι στην Ευρώπη και θα δώσω ακόμα περισσότερα», ανέφερε αρχικά ο Πινέδα για τους στόχους του, ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε σχετικά με την επιλογή της ΑΕΚ:

«Από τη στιγμή που σου δίνεται η πιθανότητα να παίξεις ως δανεικός, προετοιμάζεσαι καλά και είσαι ανταγωνιστικός σαν πραγματικός παίκτης. Προετοιμάζεσαι στο 100% για να μπορείς να βρίσκεσαι στο Μουντιάλ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα