Ατρόμητος: Επαγγελματίες οι Δαλαμήτρας, Μουντές, Πομώνης, Σταματούλας και Δήμος

Ατρόμητος: Επαγγελματίες οι Δαλαμήτρας, Μουντές, Πομώνης, Σταματούλας και Δήμος

Ατρόμητος: Επαγγελματίες οι Δαλαμήτρας, Μουντές, Πομώνης, Σταματούλας και Δήμος

bet365

Επαγγελματίες θα γίνουν οι πέντε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο περσινό πρωτάθλημα της Κ19 με τον Ατρόμητο

Τα εξαιρετικά δείγματα γραφής που μας έχουν δώσει οι ακαδημίες του Ατρόμητου αποδεικνύονται και από το γεγονός ότι πέντε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο τελευταίο πρωτάθλημα Super League Κ19 είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta, θα κληθούν να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ του Περιστερίου οι Δαλαμήτρας, Μουντές, Πομώνης, Σταματούλας και Δήμος.


Ο Παναγιώτης Δαλαμήτρας (13/4/2003) είναι σέντερ φορ και εκ των κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος Κ19 με 12 γκολ σε 21 ματς. Ο μέσος Ματθαίος Μουντές είναι ο νεότερος όλων (17/11/2003) και έπαιξε 19 ματς από τα 24 ματς πέρσι. Συνομήλικοι με διαφορά λίγων ημερών είναι ο στόπερ Μιχάλης Σταματούλας (10/10/2003) με 20 ματς-2 γκολ και ο τερματοφύλακας Χρήστος Δήμος (14/10/2003) με 15 συμμετοχές. Τέλος, ο αριστερός μπακ Κώστας Πομώνης με 19 ματς τη σεζόν 2021/22, έκλεισε πριν από μερικές εβδομάδες τα 20 (5/6/2002).
Και οι πέντε ποδοσφαιριστές αποτελούν επιλογές του Κρις Κόουλμαν, ο οποίος τους «τσέκαρε» μετά από εισήγηση του βοηθού του, Γιώργου Κορακάκη. Πρόκειται για παιδιά που έχουν δουλέψει τουλάχιστον την τελευταία τετραετία στο Περιστέρι και ο Κορακάκης είχε άμεση γνώση των δυνατοτήτων τους, αφού μέχρι την άφιξη του Κόουλμαν ήταν τεχνικός διευθυντής ακαδημιών και προπονητής της Κ19.


Όλοι τους μετέχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Οι τέσσερις συμμετείχαν στο χθεσινό πρώτο φιλικό όπου ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 το Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας ξεκίνησε ο Πομώνης, ενώ ως αλλαγή σε όλο το β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι Μουντές, Δαλαμήτρας, Σταματούλας. Αυτό δείχνει ότι κάποιοι από τους νεαρούς συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να βρίσκονται στο rotation του Κόουλμαν για το πρωτάθλημα της Super League 2022/23.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα