Βόλος - Ατρόμητος 0-2: Φιλική νίκη για τους Περιστεριώτες (vid)

Newsroom
Βόλος - Ατρόμητος 0-2: Φιλική νίκη για τους Περιστεριώτες (vid)

bet365

Ο Ατρόμητος επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Βόλου με 2-0 χάρη στα γκολ των Οικονομίδη και Τζοβάρα.

Βόλος και Ατρόμητος τέθηκαν αντιμέτωποι σε φιλική αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν με την ομάδα του Περιστερίου να επικρατεί με 0-2.

Για τον Βόλο ο Οσβάλντ Τανσό ξεκίνησε με τον Κλέιμαν στο τέρμα, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλη και Ταχάτο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, τους Τσοκάνη και Μπαριέντος στον άξονα και τους Ντέλετιτς, Παπαθανασίου και Πάολο Φερνάντες πίσω από τον προωθημένο Φαν Βέερτ.

Ο Κρις Κόλμαν για τον Ατρόμητο ξεκίνησε με διάταξη 4-3-3 και είχε τον Γιαννιώτη κάτω από τα γκολπόστ, τους Κιβρακίδη, Σουάρεθ, Στρούγγη, Πομώνη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Οικονομίδη, Χαρίση, Γκονζάλες στον άξονα, τους Κλωναρίδη, Τζοβάρα στα άκρα και τον Τζαβίδα φορ.

Ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα στο 11' με ένα εξαιρετικό σουτ του Οικονομίδη έπειτα από ωραίο γύρισμα του Κλωναρίδη. Οι Περιστεριώτες έφτασαν και σε δεύτερο γκολ πριν βγει το ημίχρονο, όταν στο 37' ο Κλέιμαν που βγήκε να μαζέψει την μπάλα, την έχασε από τα χέρια του και ο Τζοβάρας με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι με τον Ατρόμητο να παίρνει τη φιλική νίκη στο Πανθεσσαλικό. Οι Περιστεριώτες είχαν ευκαιρία και για τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Πομώνη να πλασάρει πάνω στους αμυντικούς του Βόλου που απομάκρυναν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Οσβάλντ Τανσό): Κλέιμαν (46’ Παπαδόπουλος), Τάχατος (46’ Τριανταφύλλου), Λούνα (63’ Λυμπεράκης), Σιέλης (46’ Πίρινεν), Εσκοβάλ (75’ Μαλαμούλης), Τσοκάνης (36’ λ.τρ. Μεταξάς), Μπαριέντος (46’ Ίννος), Ντέλετιτς (46’ Μεθκίδα), Παπαθανασίου (46’ Σταμένκοβιτς), Πάολο Φερνάντες (46’ Τσέλιος), Φαν Βέερτ (75’ Παπαθανασίου)

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Πομόνης, Κιβρακίδης, Σοάρες, Στρούγγης, Γκονζάλες, Χαρίσης, Οικονομίδης, Κλωναρίδης, Τζοβάρας, Τζαβίδας

Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Μάριτς, Μουνίθ, Σταματούλας, Έρλινγκμαρκ, Χατζηισαΐας, Δαλαμήτρας, Κουέν, Μουντές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα