ΑΕΚ: Αποφόρτιση για Σιμάνσκι, προπονήθηκαν κανονικά Μάνταλος και Γκατσίνοβιτς

ΑΕΚ: Αποφόρτιση για Σιμάνσκι, προπονήθηκαν κανονικά Μάνταλος και Γκατσίνοβιτς

Newsroom
ΑΕΚ: Αποφόρτιση για Σιμάνσκι, προπονήθηκαν κανονικά Μάνταλος και Γκατσίνοβιτς

bet365

Στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ οι Πέτρος Μάνταλος και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Νταμιάν Σιμάνσκι έκανε αποφόρτιση.

Ολοκληρώθηκε με διπλή προπόνηση το πρόγραμμα της ΑΕΚ την Τετάρτη (20/7) στο Άλκμααρ της Ολλανδίας, με τους Μάνταλο και Γκατσίνοβιτς να προπονούνται κανονικά το απόγευμα μετά την αποφόρτιση που είχαν κάνει το πρωί.

Ο Σιμάνσκι στο απογευματινό πρόγραμμα έκανε αποφόρτιση, οι Μισελέν και Μπότος πραγματοποίησαν χαλαρή προπόνηση, ενώ ατομικό έκαναν οι Λάτσι και Μαχαίρας που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Για τους Μισελέν και Μπότο θα φανεί στις επόμενες δύο μέρες αν θα υπάρξει η δυνατότητα να μπουν στις προπονήσεις.

Επίσης ο Άμραμπατ στο τελευταίο κομμάτι της απογευματινής προπόνησης έκανε χαλάρωμα καθώς ένιωσε κράμπες. Είναι φυσιολογικό σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας με τις απαιτητικές προπονήσεις να βγαίνει επιβάρυνση και γι' αυτόν τον λόγο γίνεται και η απαραίτητη διαχείριση προκειμένου να αποφευχθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα