ΠΑΣ Γιάννινα: Επισημοποιήθηκε ο δανεισμός του Τζίμα

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Επισημοποιήθηκε ο δανεισμός του Τζίμα

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε τον δανεισμό του Παναγιώτη Τζίμα από τον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο.

Ο 21χρονος Έλληνας επιθετικός θα αγωνιστεί την φετινή σεζόν στα Γιάννενα ως δανεικός από τον «δικέφαλο του βορρά», όπως σας είχε πληροφορήσει το Gazzetta, που τον παραχώρησε στην ομάδα της Ηπείρου για να πάρει εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής.

Την περσινή σεζόν ο Παναγιώτης Τζίμας υπήρξε μέλος της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ και κατέγραψε 30 συμμετοχές σημειώνοντας επτά γκολ στον βόρειο όμιλο της Super League 2 ξεπερνώντας τα 1.500 αγωνιστικά λεπτά.

Ο νεαρός έχει και εμπειρία από Super League 1, αφού πρόλαβε να κάνει έξι συμμετοχές με τον Αστέρα Τρίπολης, πετυχαίνοντας μάλιστα κι ένα γκολ (κόντρα στον ΟΦΗ) προτού πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννιννα:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Παναγιώτη Τζίμα από τον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού.

Ο Παναγιώτης Τζίμας γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου του 2001 στην Πρέβεζα και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Άρη Πρέβεζας. Εκεί γρήγορα ξεχώρισε για το ταλέντο του και σε ηλικία 14 ετών ο Αστέρας Τρίπολης τον εντόπισε και τον έφερε στην Αρκαδία.

Στις ακαδημίες του Αστέρα ξεχώρισε αγωνιζόμενος με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις μικρές ομάδες των Αρκάδων. Την σεζόν 2018-19 με την Κ20 σημειώνει 20 γκολ μοιράζοντας παράλληλα 10 ασίστ με αποτέλεσμα να κάνει το βήμα στην πρώτη ομάδα κάνοντας μάλιστα ντεμπούτο στην Super League κόντρα στον Πανιώνιο. Την επόμενη χρονιά παράλληλα με την Κ20 αυξάνει τις συμμετοχές του στην μεγάλη κατηγορία αγωνιζόμενος σε πέντε αγώνες των Play Out της Super League.

Την σεζόν 2020-21 πλέον αποτελούσε στέλεχος της πρώτης ομάδας καταγράφοντας 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κόντρα στον ΟΦΗ πέτυχε το πρώτο γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι εμφανίσεις του δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες με τον ΠΑΟΚ να τον κάνει δικό του. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 21χρονος άσος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τον ΠΑΟΚ Β', όπου μέτρησε 30 συμμετοχές κι επτά γκολ.

Ο Τζίμας είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ19, έχοντας καταγράψει συμμετοχές με όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας.

Σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, το νέο απόκτημα της ομάδας μιλώντας στο pasgiannina.gr δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Π.Α.Σ. Γιάννινα. Ελπίζω να βοηθήσω και να με βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Προσωπικά αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο που είμαι Ηπειρώτης και όλοι μαζί να έχουμε μια καλή και πετυχημένη χρονιά».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τζίμας!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Παναγιώτη Τζίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα