Το «ταμείο» της ημέρας: Γκαρθία, Γκονζάλες, Ντε Λιχτ

Newsroom
Το «ταμείο» της ημέρας: Γκαρθία, Γκονζάλες, Ντε Λιχτ

bet365

Ο Γκαρθία προβάρει πλέον τη φανέλα του Αρη, ο Γκονζάλες ανακοινώθηκε για τρία χρόνια από τον Ατρόμητο και ο Ντε Λιχτ υπέγραψε ως το 2027 με την Μπάγερν Μονάχου.

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς θα μπουν από αύριο (19/7) οι ελληνικές ομάδες, καθώς ξεκινούν οι εκτός των συνόρων υποχρεώσεις για τους «εκπροσώπους» της χώρας μας. Οπότε και «παγώνουν», κάπως, οι σχετικές εξελίξεις αφού το «βάρος» πέφτει στα αγωνιστικά, αν και είχαμε εξελίξεις αναφορικά σε «κλεισμένο» ή ανακοινωμένο επίπεδο.

Στον Αρη «έτρεξαν» την περίπτωση του Mανού Γκαρθία, ανέβασαν την προσφορά τους στη Σπόρτινγκ Χιχόν για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και πλέον φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά για την απόκτηση του 24χρονου.

Την ίδια στιγμή στον Ατρόμητο έκαναν επίσημη την προσθήκη του Εντερ Γκονάλες αφού ανακοίνωσαν την προσθήκη του 25χρονου μέσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ μεταγραφή έκανε και ο Βόλος καθώς πήρε τον Οδυσσέα Λυμπεράκη και προσέθεσε ακόμη μία λύση για την αριστερή του πτέρυγα.

Στον διεθνή χώρο, η Μπάγερν πυροδότησε τη δεύτερη μεταγραφική της «βόμβα» στο φετινό παζάρι με την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ. Λίγες εβδομάδες μετά το deal του Σαντιό Μανέ, οι Βαυαροί ανακοίνωσαν και μάλιστα με ξεχωριστό βίντεο τον 23χρονο στόπερ ως το 2027, ανεβάζοντας επίπεδο την οπισθοφυλακή τους. Ως αντίτιμο, οι πρωταθλητές Γερμανίας θα καταβάλουν το ποσό των 67 εκατομμυρίων ευρώ συν δέκα σε μορφή μπόνους και σε τέσσερις δόσεις προς την πλευρά της Γιουβέντους.

Το κενό του διεθνούς Ολλανδού στόπερ στους Μπιανκονέρι αναμένεται να καλύψει ο Βραζιλιάνος, Μπρέμερ. Το «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε Γιούβε και Ιντερ «έκλεισε» τελικά στη Γηραιά Κυρία, αφού η Τορίνο έκανε αποδεκτή την πρόταση της συμπολίτισσάς της για το εγγυημένο ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους, που κυμαίνονται σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο από 7-9 εκατ. ευρώ. Η αντίστοιχη πρόταση των Νερατζούρι για τον 25χρονο στόπερ ήταν 30+5 καθώς και τον νεαρό μέσο Τσέζαρε Κασαντέι ως έμψυχο αντάλλαγμα. Από κει και πέρα, συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη φετινή μεταγραφική περίοδο η Τότεναμ.

Μετά τους Πέρισιτς, Ριτσάρλισον, Μπισούμα, Λενγκλέ και Φόρστερ, οι Σπερς ανακοίνωσαν την έκτη τους μεταγραφή, αυτή του Τζεντ Σπενς από τη Μίντλεσμπρο αντί 14,7 εκατ. ευρώ. Ο 21χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος «έλαμψε» την περασμένη σεζόν στην πορεία ανόδου της Νότιγχαμ Φόρεστ ως δανεικός, υπέγραψε συμβόλαιο για πέντε χρόνια και είναι μια λύση που προσδίδει περαιτέρω βάθος αλλά και δυναμική για το μέλλον στο σύνολο του Αντόνιο Κόντε.

Τέλος, στα υπόλοιπα αξιοσημείωτα deal, ενώ ο Λουίς Σουάρες εξακολουθεί να ψάχνει ομάδα, ο συνονόματός του Κολομβιανός στράικερ πήρε μεταγραφή από τη Γρανάδα στη Μαρσέιγ αντί 10 εκατομμυρίων ευρώ. Την ίδια ώρα, το next big thing του ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας, Τακεφούσα Κούμπο, αποτελεί οριστικά παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από ουκ ολίγους δανεισμούς, υπογράφοντας στη Σοσιεδάδ ως το 2027. Από τη μετακίνησή του η Βασίλισσα βάζει στα ταμεία της το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ και διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 50%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα