Γκάνεα: «Nιώθω σαν να παίζω χρόνια στον Παναθηναϊκό»

Γκάνεα: «Nιώθω σαν να παίζω χρόνια στον Παναθηναϊκό»

Γκάνεα: «Nιώθω σαν να παίζω χρόνια στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Κρίστιαν Γκάνεα μίλησε για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, την άμεση προσαρμογή του στο Τριφύλλι και τον ανταγωνισμό με τον Χουάνκαρ. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έδωσε ο Κρίστιαν Γκάνεα στους απεσταλμένους του Τύπου στην Αυστρία. Ο Ρουμάνος μπακ μίλησε για τις πρώτες του ημέρες στο Τριφύλλι, την συνεργασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον Χουάνκαρ αλλά και τις διαφορές που έχει εντοπίσει στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν άκουσες ό,τι ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός;

Βρισκόμουν στο δεύτερο χρόνο μου στον Άρη και πέντε μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου μου, πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Μίλησα με τον μάνατζερ μου. Ήταν νομίζω κάτι πολύ ενδιαφέρον για μένα. Μου αρέσει η ομάδα, μου αρέσουν οι οπαδοί. Μου αρέσει η ιστορία της. Και πέντε μήνες δουλέψαμε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πόσο διαφορετική είναι η ατμόσφαιρα και το κλίμα στο Παναθηναϊκό, σε σχέση με τον Άρη;

Είναι διαφορετικό, πολύ διαφορετικό. Υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα επίπεδα. Καλοί παίκτες, εξαιρετικό staff. Όλα είναι τέλεια. Στον Άρη είναι καλά αλλά δεν είναι δουλειά μου να μιλήσω για τον Άρη. Αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό είμαι πολύ χαρούμενος. Για τον κόουτς, τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους. Είμαι χαρούμενος.

xxmx

Σε είδαμε να παίζεις σε τρία παιχνίδια και να δένεις πολύ γρήγορα με την ομάδα. Σαν να είσαι χρόνια στον Παναθηναϊκό;

Είναι το κλίμα γενικότερα. Υπάρχουν πέντε με επτά παίκτες που μιλάνε Ισπανικά. Βρίσκομαι δύο χρόνια και παίζω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το γνωρίζω. Γνωρίζω την νοοτροπία Είναι εξίσου σημαντική η επαφή με τον κόουτς, μου μιλάει συνέχεια. Μου εξηγεί. Είμαι μόλις δυο τρεις εβδομάδες στην ομάδα αλλά αισθάνομαι να έχω ενσωματωθεί σε αυτή. Η αίσθηση μου είναι πως βρίσκομαι δυο τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό. Πραγματικά αισθάνομαι πολύ άνετα στην ομάδα. Με όλους όσοι βρίσκονται εδώ.

Βρήκες στην ομάδα τον Χουανκάρ, που ήταν βασικός πέρυσι. Θα βοηθήσει ο καλώς εννοούμενος εσωτερικός ανταγωνισμός;

Έβλεπα τον Χουανκάρ από την εποχή που είμαι στον Άρη. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Μου αρέσει πως υπάρχει κίνητρο για δυο καλούς αριστεροπόδαρους αμυντικούς. Δουλεύω 100% στην προπόνηση και στο τέλος είναι η απόφαση του προπονητή. Ο Χουάνκαρ είναι στο στυλ μου… Με την μπάλα, τα ανεβάσματα στην πτέρυγα. Μοιάζουμε! Πρέπει να κάνουμε προπόνηση να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνουμε και ο κόουτς θα αποφασίσει.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα