«Διαφορά στο οικονομικό στις συζητήσεις μεταξύ Τάνκοβιτς και Χάμαρμπι»

«Διαφορά στο οικονομικό στις συζητήσεις μεταξύ Τάνκοβιτς και Χάμαρμπι»

Newsroom
«Διαφορά στο οικονομικό στις συζητήσεις μεταξύ Τάνκοβιτς και Χάμαρμπι»

bet365

Συνεχίζονται οι επαφές του εξτρέμ της ΑΕΚ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς με τη Χάμαρμπι σύμφωνα με τους Σουηδούς, οι οποίοι τονίζουν ωστόσο ότι μέχρι στιγμής υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι βρίσκεται σε αναζήτηση πρότασης, με τη Χάμαρμπι να είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται σοβαρά προκειμένου να τον κάνει ξανά δικό της. Από τον σουηδικό σύλλογο άλλωστε είχε αποχωρήσει ο 27χρονος εξτρέμ πριν δύο χρόνια για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την Aftonbladet οι συζητήσεις μεταξύ της Χάμαρμπι και του Τάνκοβιτς συνεχίζονται, ωστόσο μέχρι στιγμής, όπως επισημαίνεται, υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών στο οικονομικό.

Μένει να φανεί πλέον στο επόμενο διάστημα τι εξελίξεις θα προκύψουν στη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία εξακολουθεί να... τραβάει χρονικά, παρά το γεγονός ότι από τη Σουηδία ισχυρίζονταν πριν από κάποιο διάστημα ότι είχε φτάσει σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα