Kicker: «Ο Λουκεμπάκιο προς το παρόν μένει στη Χέρτα»

Kicker: «Ο Λουκεμπάκιο προς το παρόν μένει στη Χέρτα»

Newsroom
Kicker: «Ο Λουκεμπάκιο προς το παρόν μένει στη Χέρτα»

bet365

Το γερμανικό ΜΜΕ δίνει τη δική του εκδοχή του ρεπορτάζ για το μέλλον του διεθνούς εξτρέμ που απασχολεί τον Ολυμπιακό. 

Το Kicker στέκεται στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και τις πληροφορίες που θέλουν τον παίκτη να πλησιάζει στο Λιμάνι και σύμφωνα με τις δικές του πηγές σημειώνει πως προς το παρόν ο Λουκεμπάκιο μένει στη Χέρτα. Ότι ο γερμανικός σύλλογος σε αυτή τη φάση δεν τον παραχωρεί.

Το ρεπορτάζ στέκεται και στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας του Ρίχτερ, έτερου winger της ομάδας. Ο Ρίχτερ έκανε επέμβαση και μένει εκτός κάτι που σημαίνει πως ο Λουκεμπάκιο χρειάζεται στη Χέρτα. Το Kicker συμπεραίνει πως σε αυτή τη φάση ο 24χρονος Ντόντι Λουκεμπάκιο δεν αποχωρεί από τη Χέρτα και αφήνει ένα παράθυρο να μην φύγει καθόλου. Πάνω σε αυτό θα πρέπει να τονιστεί πως ούτε η πλευρά του παίκτη ούτε ο Ολυμπιακός έχουν επιβεβαιώσει τα περί επικείμενης συμφωνίας ή πιθανοτήτων να γίνει η προσθήκη αυτή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα