Παναθηναϊκός: Τα νούμερα των νέων και η αλλαγή του Πέρεθ

Παναθηναϊκός: Τα νούμερα των νέων και η αλλαγή του Πέρεθ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τα νούμερα των νέων και η αλλαγή του Πέρεθ

bet365

Διαβάστε ποιους αριθμούς προτίμησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού και την αλλαγή που έκανε ο Ρούμπεν Πέρεθ.

Την απόφαση σχετικά με το νούμερο στη πλάτη της φανέλας, πήραν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους. Ο Γιούρι Λοντίγκιν διάλεξε το 12, ωστόσο, είναι πιθανό να πάρει το 1 όταν βρει ομάδα και αποχωρήσει ο Σωκράτης Διούδης που δεν υπολογίζεται. Ο Κρίστι Γκάνεα επέλεξε το 11, το οποίο τα τελευταία χρόνια είχε συνδεθεί με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον επέλεξε το αγαπημένο του 23 που τον συνόδευε στην καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ ο Άνταμ Τσέριν θα έχει το 16, όπως και στις δύο εξαιρετικές σεζόν που έκανε στη Ριέκα.

Από κει και πέρα, ο Ρούμπεν Πέρεθ άφησε το 17 και από αυτή την σεζόν θα φορά 4 που έμεινε... ορφανό μετά την αποχώρηση του Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός κεντρικός μέσος θεωρεί πως αυτός ο αριθμός ταιριάζει περισσότερο στη θέση του ενώ τον συντρόφευε την αγωνιστική περίοδο που έπαιξε στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα