ΑΕΚ: Το πρώτο τεστ με Γκενκ και οι ενδείξεις για την ενδεκάδα του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Το πρώτο τεστ με Γκενκ και οι ενδείξεις για την ενδεκάδα του Αλμέιδα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Το πρώτο τεστ με Γκενκ και οι ενδείξεις για την ενδεκάδα του Αλμέιδα

bet365

Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο της φιλικό στην καλοκαιρινή προετοιμασία αντιμετωπίζοντας την Γκενκ (17:00) στο Βέλγιο. Η ενδεκάδα και ο σχηματισμός που «έδειξε» στη χθεσινή δοκιμή ο Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ από την Τρίτη βρίσκεται στο Άλκμααρ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με τον Ματίας Αλμέιδα να πραγματοποιεί προπονήσεις σε υψηλή ένταση. Το πρόγραμμα είναι απαιτητικό με διπλές προπονήσεις καθημερινά και οι ρυθμοί έχουν ανέβει από νωρίς. Κάτι άλλωστε που είχε καταστήσει σαφές στους παίκτες του ο 48χρονος Αργεντινός προπονητής.

Η αποστολή της Ένωσης ταξίδεψε από την Παρασκευή στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στο Γκενκ καθώς ήρθε η ώρα για το πρώτο φιλικό τεστ (17:00, CosmoteSport1) της καλοκαιρινής προετοιμασίας με αντίπαλο την ομώνυμη βελγική ομάδα στο γήπεδό της. Ένα δυνατό πρώτο φιλικό ματς, στο οποίο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι θα είναι απόλυτα λογικό αν φανεί κούραση και ανετοιμότητα. Τόσο γιατί η προετοιμασία είναι στο αρχικό στάδιό της, όσο και γιατί, όπως προαναφέραμε, οι προπονήσεις είναι απαιτητικές. Συν τοις άλλοις η Γκενκ σε μια εβδομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα.

Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε στην αποστολή της ΑΕΚ στο Βέλγιο όλους τους παίκτες που βρίσκονται στην προετοιμασία και τον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους κιτρινόμαυρους και ξεκίνησε προπονήσεις. Δεν αποκλείεται ο Μεξικανός μέσος να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, ενώ στο Γκενκ πήγαν τόσο ο Αλμπάνης, όσο και ο Χατζισαφί παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν. Μάλιστα το πρωί του Σαββάτου πριν τη φιλική αναμέτρηση θα λάβει χώρα προπόνηση με όσους είχαν χάσει το χθεσινό πρόγραμμα και κάποιες από τις τελευταίες προπονήσεις.

Ο Αλμέιδα και στις δύο προπονήσεις της Παρασκευής έδειξε τον σχηματισμό και τα πρόσωπα από τα οποία θα απαρτίζεται πιθανότατα η ενδεκάδα στο σημερινό φιλικό, με κάποιες εκπλήξεις. Ο Αργεντινός τεχνικός δούλεψε με τριάδα στην άμυνα σε σύστημα 3-1-4-2. Ο Αθανασιάδης ήταν στο τέρμα, οι Τζαβέλλας, Μήτογλου και Σιμάνσκι στην άμυνα, μπροστά τους ο Γιόνσον, στην αριστερή πλευρά ο Τσούμπερ, στη δεξιά ο Ρότα, στον άξονα ο Γκατσίνοβιτς και ο Μάνταλος και στην επίθεση ο Αραούχο με τον Λιβάι Γκαρσία. Σκέψεις που ενδεχομένως να τις δούμε και στο πρώτο τεστ με την Γκενκ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα