Νάπολι: Ποντάρει στον Παστορέλο για Σισέ

Νάπολι: Ποντάρει στον Παστορέλο για Σισέ

bet365

Στη Νάπολι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Σισέ για αντικαταστάτη του Κουλιμπαλί, καθώς οι αξιώσεις της Φενέρμπαχτσε για τον Τζάε φέρνουν τον Σενεγαλέζο όλο και πιο μπροστά στο προσκήνιο.

Ο Παπέ Σισέ είναι ψηλά στη λίστα της Νάπολι, που ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Κουλιμπαλί ο οποίος θα μεταγραφεί στην Τσέλσι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η ομάδα του ιταλικού νότου έχει ως πρώτο στόχο τον Κιμ Μιν Τζάε, για τον οποίο όμως η Φενέρμπαχτσε ζητάει 20.000.000 ευρώ - ποσό που γίνεται προσπάθεια να πέσει.

Από την άλλη, στη λίστα είναι κι ο Ατσέρμπι, αλλά το γεγονός ότι είναι 34 ετών προβληματίζει τον Σπαλέτι.

Το calcionapoli24.it, υποστηρίζει λοιπόν ότι στη Νάπολι ποντάρουν στον Παστορέλο, ο οποίος είναι ο μάνατζερ του Μέρετ και του Σισέ. Επίσης, το ίδιο δημοσίευμα τονίζει ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ζητήσει 10-12 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Θυμίζουμε πάντως ότι ο διεθνής Σενεγαλέζος όταν είχε δοθεί δανεικός στη Σεντ Ετιέν είχε οψιόν αγοράς 13.000.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα