ΠΑΟΚ: Κλείνει τον Γέφερσον Σοτέλδο

ΠΑΟΚ: Κλείνει τον Γέφερσον Σοτέλδο

Newsroom
ΠΑΟΚ: Κλείνει τον Γέφερσον Σοτέλδο

bet365

Ο ΠΑΟΚ πλησιάζει στο σημείο συμφωνίας με την Τίγκρες για την απόκτηση του Γέφερσον Σοτέλδο, με το ύψος της ρήτρας να είναι αυτό που απόμενει να καθοριστεί.

Ο «δικέφαλος του βορρά» τα έχει βρει ήδη σε όλα με τον παίκτη που θέλει όσο τίποτε άλλο να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Όμως, ο ΠΑΟΚ δεν έχουν μπορέσει ακόμη να πετύχουν το deal με τους Μεξικανούς.

Είναι δεδομένο πως η μεταγραφή θα γίνει, αν ολοκληρωθεί, με τη μορφή δανεισμού. Αυτό που μένει να καθοριστεί είναι το ποσό του ενοικίου και κατ' επέκταση κι εκείνο της υποχρεωτικής ρήτρας που θα μπει στον δανεισμό κι αυτό γιατί το πρώτο αναμένεται να αφαιρεθεί από το δεύτερο.

Ο παίκτης απέφυγε να απαντήσει για το μέλλον σε ερωτήσεις που του έγιναν έξω από το προπονητικό της ομάδας την Τετάρτη (13/07).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα