Ατρόμητος: Ανακοινώνονται Γκονζάλες-Σουάρεθ, κοντά σε μπακ και winger

Ατρόμητος: Ανακοινώνονται Γκονζάλες-Σουάρεθ, κοντά σε μπακ και winger

Μάκης Σταθάτος
Ατρόμητος: Ανακοινώνονται Γκονζάλες-Σουάρεθ, κοντά σε μπακ και winger

bet365

Ολοκληρώνονται οι μεταγραφές των Γκονζάλες και Σουάρεθ στον Ατρόμητο, ακολουθούν αριστερό μπακ και winger.

Το τυπικό μέρος απομένει για τις μεταγραφές των Έντερ Γκονζάλες και Ντάνι Σουάρεθ στον Ατρόμητο. Αμφότεροι έχουν ήδη υπογράψει προσύμφωνα συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου και σύντομα θα ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Για τον Έντερ Γκονζάλες είναι διαδικαστικό το θέμα, με τους Ρουμάνους της Σέπσι να έχουν αποδεχτεί την πρόταση αγοράς. Όσο για την περίπτωση του Ντάνι Σουάρες ολοκληρώθηκαν και οι εξετάσεις και σύντομα (μέχρι την Παρασκευή) θα επισημοποιηθεί η μεταγραφή του.

Στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν εξελίξεις και με ακόμα δύο μεταγραφικούς στόχους, στους οποίους έχει γίνει ήδη πρόταση συνεργασίας και αναμένονται οι απαντήσεις τους. Πρόκειται για έναν winger και για έναν αριστερό μπακ-χαφ. Παράλληλα, γίνονται βολιδοσκοπήσεις και σε παίκτες που αγωνίζoνται ως στράικερ, αλλά και ως δεξί μπακ-χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα