Παναθηναϊκός: «Στην λίστα της Σαμπντόρια ο Μπρινιόλι»

Παναθηναϊκός: «Στην λίστα της Σαμπντόρια ο Μπρινιόλι»

bet365

Για μία ακόμη φορά το όνομα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάνει την εμφάνισή του σε δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Σαμπντόρια.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στον ιταλικό τύπο, η αποχώρηση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα της Σαμπντόρια, Βλαντίμιρο Φαλκόνε αναγκάζει τους Γενοβέζους να κοιτάξουν για την κάλυψη του συγκεκριμένου κενού κι ένας από τους υποψηφίους τους φαίνεται πως είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Φαλκόνε αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός για την φετινή σεζόν στην Λέτσε με οψιόν 3 εκατ. ευρώ και δικαίωμα επαναγοράς για την Σαμπντόρια με το ποσό των 4 εκατ. ευρώ. Η ομάδα του Μάρκο Τζιανπάολο έχει ήδη ξεχωρίσει τους δύο βασικούς της στόχους για την αντικατάστασή του, έχοντας στα «κιτάπια» τους τα ονόματα των Αλμπέρτο Μπρινιόλι του Παναθηναϊκού και του Σιμόνε Κολόμπι της Πάρμα.

Η περίπτωση του 30χρονου κίπερ των «πρασίνων» είναι σαφώς πιο δύσκολη, αφού ο Ιταλός είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός κίπερ της ομάδας και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά το «τριφύλλι» για να συναινέσει σε οποιαδήποτε παραχώρησή του, αλλά ο παίκτης να δεχθεί τον δεύτερο ρόλο για τον οποίο τον θέλουν οι Ιταλοί. Όμως, ακόμα το ενδιαφέρον παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο και δεν έχει γίνει κάποια πρόταση.

Από την άλλη ο 31χρονος τερματοφύλακας της Πάρμα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, πράγμα που σημαίνει πως από τον Γενάρη θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει για επόμενο καλοκαίρι κι επομένως οι «τζιαλομπλού» θα προτιμήσουν να πάρουν κάποια λίγα χρήματα τώρα παρά να τον χάσουν αργότερα ως ελεύθερο. Ταυτόχρονα μιλάμε για έναν παίκτη που έχει ήδη δεύτερο ρόλο στην Πάρμα, αφού είναι πίσω από τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Κάπως έτσι η περίπτωσή του γίνεται πολύ πιο βατή για την Σαμπντόρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα