Προπονητής Ουτρέχτης: «Ο Άμραμπατ μπορεί να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα»

Προπονητής Ουτρέχτης: «Ο Άμραμπατ μπορεί να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα»

Newsroom
Προπονητής Ουτρέχτης: «Ο Άμραμπατ μπορεί να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα»

bet365

Ο τεχνικός της Ουτρέχτης Χενκ Φρέιζερ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Άμραμπατ, με το ολλανδικό κλαμπ να ελπίζει ότι θα αποκτήσει τον 35χρονο Μαροκινό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ.

Ο Νορντίν Άμραμπατ δεν προπονήθηκε σήμερα με τους συμπαίκτες του στο Άλκμααρ, στην πρώτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Ολλανδία, με τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του να αναμένονται σύντομα.

Ο Άμραμπατ είχε πάει από την Κυριακή στις Κάτω Χώρες για να μιλήσει με την οικογένειά του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να παραμείνει στην ΑΕΚ, τη στιγμή που η Ουτρέχτη εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, χωρίς να δείχνει διάθεση να ξοδέψει χρτήματα. Κάτι φυσικά που η Ένωση δεν είναι πρόθυμη να δεχθεί.

Το ενδιαφέρον μάλιστα το επιβεβαίωσε και δημόσια ο προπονητής της Ουτρέχτης, Χενκ Φρέιζερ μετά το σημερινό φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ όταν ρωτήθηκε για τον Άμραμπατ: «Είναι δυνατός, ταχύς και έμπειρος. Μπορεί να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα μου», ανέφερε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ολλανδικής AD, η Ουτρέχτη ελπίζει να κάνει δικό της τον Άμραμπατ σύντομα, με τους Ολλανδούς να τονίζουν πως η ΑΕΚ έχει προτείνει στον παίκτη ανανέωση συμβολαίου. Το τελευταίο μέχρι στιγμής πάντως δεν επιβεβαιώνεται.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα