Παναθηναϊκός: Αμυντικά μαθήματα, γκολ και φουλ ένταση στο διπλό (vids)

Παναθηναϊκός: Αμυντικά μαθήματα, γκολ και φουλ ένταση στο διπλό (vids)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Αμυντικά μαθήματα, γκολ και φουλ ένταση στο διπλό (vids)

bet365

Γιοβάνοβιτς και Κόντης έκαναν... φροντιστήριο στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τις αμυντικές τους τοποθετήσεις, Ιωαννίδης, Καρλίτος και Καμπετσής ξεχώρισαν στα τελειώματα. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Ο Παναθηναϊκός δίνει το απόγευμα της Πέμπτης το δεύτερό του φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Αλ Ντουχάιλ και η προπόνηση της Τετάρτης εστίασε σε επιμέρους κομμάτια του παιχνιδιού. Μετά το ζέσταμα, η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ.

Ο Χρήστος Κόντης πήρε μαζί τους αμυντικούς ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τους μέσους και τους επιθετικούς. Στο ανασταλτικό κομμάτι το ζητούμενο ήταν η σωστή απομάκρυνση σε βαθιές μπαλιές και σέντρες, η σωστή διαγώνια κάλυψη του στόπερ με τον ακραίο μπακ και άμεση σκέψη για να παιχθεί η μπάλα μπροστά. Πρώτα οι αμυντικοί δούλεψαν σε δίδυμα και έπειτα σε τετράδα, με τον Κόντη να δίνει συνεχώς οδηγίες για αυτά που ήθελε να δει.

Στο άλλο μισό, ο Γιοβάνοβιτς αρχικά δούλεψε στις σωστές τοποθετήσεις των μέσων και των επιθετικών όταν υπάρχει πίεση ψηλά και η μπάλα απομακρύνεται με βολέ από τον τερματοφύλακα. Στην συνέχεια το... μενού είχε τελειώματα. Έξω από την περιοχή αλλά και μετά από σέντρες. Ξεχώρισαν για τις εκτελέσεις τους οι Καρλίτος, Ιωαννίδης, Καμπετσής ενώ και ο Κουρμπέλης πέτυχε μερικά πολύ όμορφα γκολ.

Στην συνέχεια υπήρξε διπλό στο μισό γήπεδο και με περιορισμό στις επαφές. Οι ομάδες ήταν οι εξής:

Πράσινη ομάδα: Ξενόπουλος (Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Γκάνεα, Κουρμπέλης (Ηλιάδης), Τσέριν, Κρυπαράκος, Καρλίτος, Αϊτόρ, Καμπετσής.
Πορτοκαλί ομάδα: Διούδης: Χριστογεώργος, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον (Σιδεράς), Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Παλάσιος, Φρόκου, Σαρδέλης (Σαβιέρ), Ιωαννίδης.

Ο Γιοβάνοβιτς ήθελε να δει μεγάλη διάθεση και ένταση και όταν έγινε αυτό είπε ''μπράβο τώρα είναι καλό το παιχνίδι''.

Νικήτρια ήταν η πράσινη ομάδα χάρη σε τέρματα των Καμπετσή και Κρυπαράκου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα