ΑΕΚ: Η UEFA επιθεώρησε για πέντε ώρες την OPAP Arena

ΑΕΚ: Η UEFA επιθεώρησε για πέντε ώρες την OPAP Arena

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η UEFA επιθεώρησε για πέντε ώρες την OPAP Arena

bet365

Το κλιμάκιο της UEFA για πέντε ώρες ήλεγξε όλους τους χώρους του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, το οποίο μπαίνει στην τελική ευθεία για να πιστοποιηθεί και από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Όπως αναμενόταν, την Τετάρτη (13/7) το πρωί, έλαβε χώρα το site inspection της UEFA στην OPAP Arena. Ο δεύτερος σημαντικός έλεγχος μετά το virtual inspection των προηγούμενων μηνών ήταν επί τόπου στο νέο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια και ήταν σχολαστικός.

Για περίπου πέντε ώρες το κλιμάκιο της UEFA τσέκαρε όλους τους χώρους της OPAP Arena, τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς αλλά και τις υποδομές. Πλέον μέσα στις επόμενες μέρες η UEFA θα στείλει στην ΑΕΚ το αναλυτικό report και όταν οι εργασίες ολοκληρωθούν το κλιμάκιο θα έρθει ξανά στο γήπεδο για να δει τη λειτουργία του σε αγώνα που θα έχει και πληρότητα από πλευράς κόσμου.

O inspector της UEFA ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να περιμένει την ολοκλήρωση των εργασιών. Η ΑΕΚ θα έχει ήδη αναεβάσει στην πλατφόρμα της UEFA και όλα τα πιστοποιητικά που απαιτούνται αναφορικά με την ασφάλεια, τον χλοοτάπητα, τον ηλεκτροφωτισμό και άλλα και η OPAP Arena θα πιστοποιηθεί και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα