Παναθηναϊκός: Το δωμάτιο αυτό...

Παναθηναϊκός: Το δωμάτιο αυτό...

Παναθηναϊκός: Το δωμάτιο αυτό...

bet365

Διαβάστε τα δωμάτια των παικτών του Παναθηναϊκού στο Seehof Hotel, τα δίδυμα που έχουν δημιουργηθεί και την σύνδεση που υπάρχει πίσω από αυτά.

Πίσω στο μακρινό 2001, ο Χρήστος Δάντης έκανε... πάταγο με το τραγούδι το ''Δωμάτιο αυτό'' και μερικά από τα δωμάτια της φετινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού είναι τόσο ''δυνατά'' όσο εκείνη η επιτυχία των 00's. Πάμε να δούμε τους πράσινους συγκατοίκους στο Seehof Hotel και την σύνδεση που υπάρχει ανάμεσά τους σε κάποιες περιπτώσεις.

Χουάνκαρ-Ρούμπεν

Έδεσαν από πέρσι το καλοκαίρι όταν ο Ρούμπεν φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού. Έχουν άριστη σχέση, το καλοκαίρι πέρασαν μαζί κομμάτι των διακοπών τους στην Ισπανία και πολλές φορές ο Χουάνκαρ φροντίζει να... πειράζει τις φωτογραφίες και τα βίντεο του συμπαίκτη του, με χιουμοριστικό τρόπο. Εξάλλου είναι το μεγαλύτερο πειραχτήρι εντός αποδυτηρίων.

Σάντσες-Παλάσιος

Αν αυτό το δωμάτιο είχε μυρωδιά, θα ήταν εκείνη του τσαγιού από την Νότιο Αμερική. Το μάτε, με τον Φακούντο να μην αποχωρίζεται στιγμή το ειδικό θερμός που το διατηρεί σε ιδανική θερμοκρασία. Οι δύο Αργεντίνοι μετά την αποχώρηση του Λούκας Βιγιαφάνιες έχουν γίνει αχώριστοι.

Κουρμπέλης-Κώτσιρας

Τα παιδιά της Τρίπολης. Προερχόμενοι και οι δύο από την ομάδα της Αρκαδίας, σχεδόν συνομήλικοι(29 ο αρχηγός, 30 ο ''Κότσι'') έχουν ταιριάξει εντός και εκτός γηπέδου.

Μπρινιόλι-Μάγκνουσον

Το ιταλικό δωμάτιο που έγινε... ιταλοισλανδικό! O Mπρινιόλι ξεκίνησε μαζί με τον Μακέντα, όντας αυτοκόλλητοι, όμως η μεταγραφή του Κίκο στην Ανκαραγκουτσού και ο ερχομός του Χόρντουρ Μάγκνουσον στο ''τριφύλλι'' άλλαξαν τα δεδομένα. Ο νέος στόπερ του Παναθηναϊκού γνωρίζει ιταλικά από το πέρασμα του από την Γιουβέντους και την Σπέτσια, οπότε ο δείκτης επικοινωνίας τους είναι σε καλά επίπεδα.

Τα υπόλοιπα δωμάτια:

Διούδης-Αλεξανδρόπουλος

Βαγιαννίδης-Χριστογεώργος

Σένκεφελντ-Ηλιάδης

Ιωαννίδης-Πούγγουρας

Καρλίτος-Σαβιέρ

Γκάνεα-Τσέριν

Ξενόπουλος-Καμπετσής

Σιδεράς-Κρυπαράκος

Φρόκου-Σαρδέλης

Λοντίγκιν-Αγιούμπ

Αϊτόρ-Σάρλια

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα