ΜΜΕ Βραζιλίας: «Ο Ντιέγκο έχει καλή πρόταση από την Ελλάδα»

Newsroom
ΜΜΕ Βραζιλίας: «Ο Ντιέγκο έχει καλή πρόταση από την Ελλάδα»

bet365

Σύμφωνα με ρεπρτάζ του βραζιλιάνικου «flaweb.com» ο πρώην διεθνής με τη «Σελεσάο» μεσοεπιθετικός Ντιέγκο έχει δελεαστική πρόταση από ελληνική ομάδα που δεν κατονομάζεται και ενδέχεται σοβαρά να φύγει τις επόμενες ημέρες.

Ο Ντιέγκο Ρίμπας την τελευταία εξαετία αγωνίζεται στη Βραζιλία για λογαριασμό της Φλαμένγκο, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ του «flaweb.com» ο 37χρονος μεσοεπιθετικός ενδέχεται να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό ελληνικής ομάδας!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο πολύπειρος επιτελικός χαφ έχει στα χέρια μια άκρως ικανοποιητική πρόταση για αυτόν και τους εκπροσώπους του από ομάδα της Super League που δεν κατονομάζεται και η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα, καθώς το συμβόλαιο του με τη «Φλα» ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ο Ρίμπας έχει μια σπουδαία καριέρα, καθώς μετά την αποχώρηση του από τη Σάντος το 2004 έχει αγωνιστεί σε Πόρτο, Βέρντερ Βρέμης, Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Φενερμπαχτσέ. Στο πλούσιο παλμαρέ του έχει μεταξύ άλλων πρωταθλήματα σε Βραζιλία, Πορτογαλία και Γερμανία, ενώ με τη «Σέλεσαο» έχει πανηγυρίσει δύο Copa America. Tην τρέχουσα σεζόν στη Βραζιλία μετράει 18 συμμετοχές και ένα γκολ σε περίπου 650 αγωνιστικά λεπτά.

Θυμίζουμε πως από τις ελληνικές ομάδες σε αναζήτησει δεκαριού είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα