Μαρινάκης: «Ως αντιπρόεδρος θα ζητήσω γραφείο στην ΕΠΟ να δούμε τι γίνεται εκεί μέσα»!

Newsroom
Μαρινάκης: «Ως αντιπρόεδρος θα ζητήσω γραφείο στην ΕΠΟ να δούμε τι γίνεται εκεί μέσα»!

bet365

Η ρήξη ανάμεσα στην διοίκηση της Σούπερ Λίγκας κι αυτή της ΕΠΟ με αφορμή τον (νέο) αρχιδιαιτητή φαίνεται πως δεν έχει τέλος μετά την πρόταση Μπαλτάκου για Μπένετ και την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Κατά την διάρκεια της τηλεκουβέντας στο Δ.Σ της Λίγκας έγινε κουβέντα και για την πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου που επιθυμεί τον Στιβ Μπένετ για διάδοχο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην θέση του αρχιδιαιτητή.

Μια πρόταση που βρήκε αντίθετες τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ενώ κι ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να αντέδρασε έντονα λέγοντας: «Μέχρι τώρα έκανα υπομονή και προσπάθεια να συνθέσουμε και να πάμε το ποδόσφαιρο πιο μπροστά. Πριν λίγο ο κύριος Μπαλτάκος δείχνοντας ποιός είναι ανακοίνωσε την πρόθεση του για την πρόσληψη του κυρίου Μπένετ, του βοηθού του Κλάτενμπεργκ. Δηλαδή απέτυχε ο Κλάτενμπεργκ και πέτυχε ο βοηθός του; Απο σήμερα αλλάζει η στάση μου οριστικά.

Θα ζητήσω κι ένα γραφείο στην ΕΠΟ απο αύριο ως αντιπρόεδρος για να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα. Και θα τα βρούμε όλα. Και θα τα ψάξουμε όλα. Μια μεθόδευση που προκαλεί σε όλα τα επίπεδα. Δικτατορικές αντιλήψεις που δεν μπορούν να κρυφτούν απο κάποια ανθρωπάκια που δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους εισιτήριο για έναν αγώνα και δεν έχουν καμιά σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Απο σήμερα μπαίνει ένα τέλος. Το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά θέλουν δε θέλουν»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα