Κλάτενμπεργκ: Η Super League θέλει την παραμονή του

Newsroom
Κλάτενμπεργκ: Η Super League θέλει την παραμονή του

bet365

Στο ΔΣ της Λίγκας την Τρίτη, οι 10 ομάδες ψήφισαν υπέρ της παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην προεδρία της ΚΕΔ. Βόλος, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είπαν «όχι» κι η Λαμία ψήφισε λευκό. Επίσης ψηφίστηκε η πρόσληψη του Άγγλου ως συμβούλου της Super League για θέματα διαιτησίας.

Των Παναγιώτη Δαλαταριώφ, Δημήτρη Τομαρά

Στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε την Τρίτη (12/7), οι ομάδες της Super League κατά πλειοψηφία ψήφισαν την παραμονή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ρόλο του Αρχιδιαιτητή. Βόλος, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είπαν «όχι» κι η Λαμία ψήφισε λευκό.

Συγκεκριμένα από την πλευρά της ΑΕΚ διατυπώθηκε το εξής: «Λέμε "όχι" στην παραμονή Κλάτενμπεργκ, που ολοκλήρωσε μία άκρως αποτυχημένη θητεία».

Επίσης, ψηφίστηκε η πρόσληψη του Άγγλου στο ρόλο του συμβούλου της Λίγκας για θέματα διαιτησίας.

Θυμίζουμε ότι λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το ΔΣ, με δήλωσή του ο Τάκης Μπαλτάκος, ανακοίνωσε ότι προτείνει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για νέο αρχιδιατητή τον - ουσιαστικά - βοηθό του Κλάτενμπεργκ, Στιβ Μπένετ.

Όπως και να έχει, πάντως, η θέση του αρχιδιατητή θα πρέπει να περάσει πρώτα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα