Μπαλτάκος: «Προτείνω νέο αρχιδιαιτητή τον Στίβεν Μπένετ»

Newsroom
Μπαλτάκος: «Προτείνω νέο αρχιδιαιτητή τον Στίβεν Μπένετ»

bet365

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, προτείνει νέο αρχιδιαιτητή τον Άγγλο Στιβ Μπένετ για τις επόμενες δύο σεζόν.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει συμβόλαιο με την ΚΕΔ μέχρι τις 31 Ιουλίου και στο ΔΣ της Λίγκας που είναι προγραμματισμένο σήμερα στις 15.00, θα συζητηθεί το θέμα παραμονής του Αγγλου αρχιδιτητή ή όχι. Πάντως, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, προτείνει να τον αντικαταστήσει άλλος Άγγλος αρχιδιαιτητής, ο Στιβ Μπένετ, ο οποίος ήταν μέλος της ελληνικής ΚΕΔ από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ:

«Στις 20 Ιουνίου 2022 είχαμε προαναγγείλει ότι μέχρι τις 15/7 θα ανακοινωθεί το όνομα του επόμενου Προέδρου της ΚΕΔ, αφού το συμβόλαιο του κ. Κλάτενμπεργκ λήγει στις 31/7/2022.

Ο κ. Κλάτενμπεργκ επιλέχθηκε πριν 2 χρόνια με την απόλυτη σύμπνοια των 4 «μεγάλων» ομάδων. Η ΕΠΟ δεν συμμετείχε στην επιλογή αυτή.

Δυστυχώς οι ομάδες αυτές δεν κατάφεραν να ομονοήσουν ως προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Άρα η ΕΠΟ οφείλει να ενεργήσει.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ασυμφωνία των 4 «μεγάλων» ομάδων,

σε εφαρμογή του άρθρου 53 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΟ αιτούμαι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την συμφωνία της ώστε Πρόεδρος της ΚΕΔ για τις δυο επόμενες αγωνιστικές περιόδους να οριστεί ο Άγγλος κ. Στέφεν Μπένετ.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Μπένετ αποτέλεσε το 2020 προσωπική επιλογή του κ. Κλάτενμπεργκ και ήταν υπεύθυνος κατά τις παρελθούσες δύο αγωνιστικές περιόδους για τους παρατηρητές διαιτησίας.

Ως εκ τούτου ο κ. Μπένετ, προερχόμενος από το θεωρούμενο ως καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, πιστεύουμε ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον κ. Κλάτενμπεργκ.

Η FIFA και η UEFA έχουν ενημερωθεί σχετικά από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΠΟ κ. Ιάκωβο Φιλιππούση».

Photo Credits: Getty

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα