Έντουαρντς: «Πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός, εξαιρετικός ο Γιοβάνοβιτς»

Έντουαρντς: «Πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός, εξαιρετικός ο Γιοβάνοβιτς»

Έντουαρντς: «Πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός, εξαιρετικός ο Γιοβάνοβιτς»

bet365

Ο προπονητής της Γουότφορντ, Ρομπ Έντουαρντς, έβγαλε το καπέλο στον Παναθηναϊκό και στον τεχνικό του συλλόγου, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση απέναντι στην Γουότφορντ, ήταν ανταγωνιστικός απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Premier League και ο προπονητής του αγγλικού κλαμπ, Ρομπ Έντουαρντς, είχε μόνο καλά λόγια να πει μιλώντας στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου που βρίσκονται στην Αυστρία

«Απόλαυσα το παιχνίδι. Ήταν ένα κανονικό ματς. Υπήρξε ένταση και αυτό ήταν καλό. Είχαμε μια βδομάδα μόνο προπονήσεις και μόλις μια αναμέτρηση. Ένα καλό τεστ για εμάς απέναντι σε μία καλή ομάδα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετικοί και αυτό ήταν υπέροχο. Δείξαμε κάποιες καλές στιγμές έχοντας την μπάλα στην κατοχή μας. Έπρεπε να είμαστε καλοί και χωρίς την μπάλα. Είχαμε καλή κατανόηση.

Είναι μια νέα τάξη πραγμάτων αναφορικά με το πως δουλεύουμε. Είμαστε μια νέα ομάδα, τρεις βδομάδες μόνο είμαστε μαζί. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες που μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε, όπως και ο Παναθηναϊκός. Μετά κάναμε πολλές αλλαγές. Βάλαμε πολλά νεαρά παιδιά να αγωνιστούν. Δείξαμε καλό πνεύμα και πως δουλεύουμε σκληρά γιατί δεν είχαμε την κατοχή στο τέλος, έπρεπε να παλέψουμε».

Για το πως του φάνηκε ο Παναθηναϊκός, υπογράμμισε:

«Είδαμε μια πολύ καλή ομάδα και το γνωρίζαμε αυτό εξ αρχής. Μου άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος που αγωνίστηκαν. Για παράδειγμα όταν τους πιέζαμε με δύο, εκείνοι ανέβαιναν με τρεις ώστε να βρουν τον ελεύθερο παίκτη. Μου άρεσε ο τρόπος που κινήθηκαν μέσα στο γήπεδο. Γενικότερα είχαμε μια καλή στάση και δεν τους επιτρέψαμε να μας περάσουν πολλές φορές. Θέλουν να είναι επιθετικοί, να έχουν την μπάλα στα πόδια τους και να μας σταματάνε όποτε χρειάζεται. Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Μου άρεσε η ενέργεια το πνεύμα και η τεχνική τους».

Για το αν υπήρξε κάποιος που του άρεσε λίγο περισσότερο;

«Μου άρεσε πολύ ολόκληρη η ομάδα. Μου άρεσε και ο προπονητής πολύ (Γιοβάνοβιτς). Είναι εξαιρετικός. Είχαμε μια όμορφη κουβέντα πριν το παιχνίδι. Μιλάει εξαιρετικά αγγλικά. Είναι ένας άντρας με προσωπικότητα και είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Είχαν μεγάλη κατανόηση και το γεγονός πως είναι μόνο μια χρονιά μαζί και έχουν έρθει και νέοι παίκτες αλλά τα έχουν πάει πολύ καλά».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα