Μακέντα: «Είναι πολύ δύσκολο να λέω αντίο, κρατάω τις αναμνήσεις για την υπόλοιπη ζωή μου»

Μακέντα: «Είναι πολύ δύσκολο να λέω αντίο, κρατάω τις αναμνήσεις για την υπόλοιπη ζωή μου»

Newsroom
Μακέντα: «Είναι πολύ δύσκολο να λέω αντίο, κρατάω τις αναμνήσεις για την υπόλοιπη ζωή μου»

bet365

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Φεντερίκο Μακέντα αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ιταλός φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανκαραγκουτσού.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος θα συνεχίσει στην Ανκαραγκουτσού. Ο Ιταλός επιθετικός με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, κρατώντας τις αναμνήσεις από την παρουσία του στους «πράσινους» για όλη τη ζωή του, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Φεντερίκο Μακέντα:

«Τι να πεις σε στιγμές όπως αυτή; Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθήσω να βρω τις κατάλληλες λέξεις, τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά για να εκφραστούν. Είμαι μέρος της ιστορίας ενός μεγάλου κλαμπ και αυτό είναι κάτι που με κάνει περήφανο! Όταν έφτασα στην αρχή, εγώ και η ομάδα ήμασταν σε παρόμοια κατάσταση, λες και χρειαζόμασταν ο ένας τον άλλο για να βρεθούμε ξανά στο σωστό δρόμο…

Υπήρξαν πολλές σπουδαίες στιγμές αλλά και κακές φυσικά, όμως πάντα έδινα τα πάντα μέσα κι έξω απ’ το γήπεδο για να εκπροσωπήσω το σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σίγουρα κρατάω τις καλές αναμνήσεις μαζί μου για την υπόλοιπη ζωή μου!!! Θέλω να ευχαριστήσω όποιον με βοήθησε για να πετύχω τους στόχους μου. Προπονητές, ιατρικό τιμ, προσωπικό, συμπαίκτες και οπαδούς, όλοι θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!

Η Ελλάδα μου έδωσε αγάπη και στήριξη και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Όμως το ποδόσφαιρο απαιτεί αλλαγές και για κάποιους λόγους ήρθε η ώρα για τη δική μου αλλαγή.

Είναι πολύ δύσκολο για μένα να λέω αντίο μετά από 4 χρόνια, οπότε θα πω, μέχρι να συναντηθούμε ξανά φίλοι μου…

Ευχαριστώ για όλα

Με αγάπη

Κίκο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα