Ατρόμητος: Εκτός ομάδας οι Ναμπί, Καρτάλης, Βασιλαντωνόπουλος

Ατρόμητος: Εκτός ομάδας οι Ναμπί, Καρτάλης, Βασιλαντωνόπουλος

Newsroom
Ατρόμητος: Εκτός ομάδας οι Ναμπί, Καρτάλης, Βασιλαντωνόπουλος

bet365

Οι τρεις παίκτες δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν και δεν ταξίδεψαν στο Πήλιο όπου συνεχίζεται η καλοκαιρινή προετοιμασία του club.

Στην Πορταριά του Πηλίου βρίσκεται από σήμερα (11/7) η αποστολή του Ατρόμητου και εκεί θα συνεχίσει την καλοκαιρινή της προετοιμασία. Εκτός αυτής έμειναν οι Καρτάλης, Ναμπί, Βασιλαντωνόπουλος καθώς και οι τρεις δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και έχουν ενημερωθεί να βρουν ομάδα. Ετσι παρέμειναν στην Αθήνα και θα προπονούνται με γυμναστή στο Μαζαράκη.

Η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Δήμος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Σταματούλας, Πομώνης, Τζοβάρας, Αθανασίου, Κιβρακίδης, Μουντές, Ερλινγκμαρκ, Χαρίσης, Οικονομίδης, Κούεν, Μουνίθ, Ροτάριου, Κλωναρίδης, Δαλαμήτρας, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.
...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα