Ο Μπούργος επέλεξε 11αδα με 4-4-2 κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Μπούργος επέλεξε 11αδα με 4-4-2 κόντρα στον Ολυμπιακό

Newsroom
Ο Μπούργος επέλεξε 11αδα με 4-4-2 κόντρα στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος έδωσε φανέλα βασικού στους Πάπε Σέικ Ντιόπ και Άντρε Γκρέι για το φιλικό παιχνίδι (21:00) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Αργεντίνος τεχνικός επέλεξε διάταξη 4-4-2 για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες καθώς στην κορυφή της επίθεσης θα συνυπάρξουν οι Άντρε Γκρέι, Λούις Πάλμα. Γενικώς προτίμησε να μην προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα στο οποίο δεν βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία (σ. σ. προφανώς έχει τη σημασία του το γεγονός ότι ο Αργεντίνος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι με την Γκόμελ λόγω τιμωρίας) αλλά ο Πάπε Σέικ Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμή μαζί με τον Σέικ Ντουκουρέ ενώ στα επιθετικά άκρα θα αγωνιστούν οι Ιτούρμπε, Μαντσίνι.

Καμία αλλαγή δεν υπάρχει και στην αμυντική τετράδα με τους Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν ενώ ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα