Ολυμπιακός: Με αλλαγές αλλά και Αμπουμπακάρ Καμαρά η ενδεκάδα για το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Newsroom
Ολυμπιακός: Με αλλαγές αλλά και Αμπουμπακάρ Καμαρά η ενδεκάδα για το «Κλεάνθης Βικελίδης»

bet365

Οι Τζολάκης, Κίτσος, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς είναι βασικοί για τους «ερυθρόλευκος», ενώ θα ξεκινήσει και ο μέχρι πρότινος φορ του Αρη που θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

​Σε δοκιμές θα προχωρήσει ο Πέδρο Μαρτίνς στο αποψινό (11/7) φιλικό του Ολυμπιακού με τον Αρη, καθώς ο Πορτογάλος κόουτς άφησε εκτός αποστολής αρκετούς θεωρητικά βασικούς.

Ετσι θα παρατάξει τον Τζολάκη κάτω από τα γκολπόστ, τους Ανδρούτσο, Μπα, Μανωλά, Κίτσο στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά στον άξονα, τους Καρβάλιο, Ραντζέλοβιτς στα άκρα και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά κοντά στον φορ Τικίνιο. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο ο Καμαρά να περάσει στα άκρα και ο Καρβάλιο να είναι σε θέση «10» πίσω από τον Βραζιλιάνο φορ.

Ετσι ο Καμαρά θα επιστρέψει ως αντίπαλος, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς έπαιζε πέρσι στους «κίτρινους».
...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα