«Ο Νάρεϊ θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ»

«Ο Νάρεϊ θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
«Ο Νάρεϊ θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ»

bet365

Στη Γερμανία στέκονται στην επιθυμία του 27χρονου εξτρέμ να μη συνεχίσει στη Φορτούνα αλλά να έρθει στην Ελλάδα για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στα... άκρα φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις του Κάλεντ Νάρεϊ με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, με κορωνίδα την πρόσφατη απόφαση του 27χρονου εξτρέμ να μην παίξει σε ένα φιλικό με την Τσβόλε καθώς πιέζει να πάει στον ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια οι ... τόνοι έπεσαν, αλλά τα γερμανικά δημοσιεύματα τον χαρακτηρίζουν «ωσεί παρών» στον σύλλογο. «Ο Νάρεϊ είναι τυπικά στη Φορτούνα Ντίσελντορφ αλλά το μυαλό του βρίσκεται στην Ελλάδα. Θέλει οπωσδήποτε να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Μέχρι στιγμής πάντως οι δύο σύλλογοι δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν για το ύψος μεταγραφής. Η Φορτούνα αξιώνει γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ προσφέρει σχεδόν τα μισά. Στο φιλικό με την Τβέντε, ο δεξιοπόδαρος εξτρέμ δεν βρέθηκε στην ομάδα και αντ' αυτού κάθισε δίπλα στον πάγκο με κακή διάθεση», σχολίασαν μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα