Παναθηναϊκός: Ξανά πρόεδρος της ΠΑΕ ο Γιάννης Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Ξανά πρόεδρος της ΠΑΕ ο Γιάννης Αλαφούζος

Newsroom
Παναθηναϊκός: Ξανά πρόεδρος της ΠΑΕ ο Γιάννης Αλαφούζος

bet365

Τα καθήκοντα της θέσης του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέλαβε και πάλι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Πέντε χρόνια μετά την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του Παναθηναϊκού σε μία προσπάθεια αποστασιοποίησής του από την ομάδα, ο Γιάννης Αλαφούζος επανέρχεται στον προεδρικό θώκο της. Τα τελευταία πέντε χρόνια την θέση αυτή στην ομάδα κατείχε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Η αλλαγή αυτή επήλθε μετά την ανασυγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου κατά την οποία ο πρώην πλέον πρόεδρος της ΠΑΕ πήρε την θέση του Α' αντιπροέδρου διατηρώντας παράλληλα το πόστο του διευθύνοντος συμβούλου.

Η κίνηση αυτή διατρανώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την τυπική επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου στα κοινά της ομάδας, αφού έτσι κι αλλιώς εκείνος ασχολούνταν καθημερινά με τα θέματα της ομάδας και λάμβανε τις όποιες αποφάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα