«Η Χάμαρμπι θα αποκτήσει τον Τάνκοβιτς αν μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ»

«Η Χάμαρμπι θα αποκτήσει τον Τάνκοβιτς αν μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ»

Newsroom
«Η Χάμαρμπι θα αποκτήσει τον Τάνκοβιτς αν μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ»

bet365

Οι Σουηδοί τονίζουν με βεβαιότητα ότι η Χάμαρμπι πρόκειται να κάνει ξανά δικό της τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς εφόσον ο τελευταίος λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι από τους παίκτες της ΑΕΚ που έχουν ειδοποιηθεί να βρουν πρόταση. Πρόσφατα στη Σουηδία γράφτηκε πως συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Πάντως η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet γράφει με σιγουριά ότι ο 27χρονος Σουηδός εξτρέμ της ΑΕΚ θα επιστρέψει στη Χάμαρμπι αν μείνει τελικά ελεύθερος από τους κιτρινόμαυρους.

«Η Χάμαρμπι προσπαθεί να ενισχυθεί στο επιθετικό κομμάτι και είναι ξεκάθαρο ότι πάει να αποκτήσει τον Τάνκοβιτς της ΑΕΚ. Αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του σύντομα καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να τελειώσουν τη συνεργασία τους προκειμένου να είναι ελεύθερος να φύγει από την Αθήνα», γράφει συγκεκριμένα το σουηδικό ρεπορτάζ.

Βέβαια, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η ΑΕΚ για όλες τις περιπτώσεις προσπαθεί να έχει οικονομικό όφελος, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Τάνκοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα