Μάγκνουσον: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Μάγκνουσον: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Newsroom
Μάγκνουσον: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» (vid)

bet365

O Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έδωσε το... στίγμα του για τα «θέλω» του με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Το «στίγμα» του έδωσε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μέσω των όσων είπε στο κανάλι του Παναθηναϊκού. το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων» τόνισε πως θέλει να κερδίσει τίτλους με το «τριφύλλι» και αποκάλυψε ότι προτού πάρει την απόφασή του, συζήτησε με τον πρώην επιθετικό του Τριφυλλιού, Χέλγκι Σίγκουρντσον, αλλά και τους συμπατριώτες του που παίζουν στον Ολυμπιακό (Ογγκμουντουρ Κρίστινσον) και του ΠΑΟΚ (Ινγκι Ινγκασον).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ


-Για ποιους λόγους επέλεξε τον Παναθηναϊκό;
«Ηταν μια εύκολη απόφαση όταν μου τηλεφώνησαν από τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος στην Ελλάδα. Γνωρίζω αυτό το σύλλογο από παιδί. Συμμετείχε στο Champions League και στο Europa League. Πραγματικά ήταν εύκολο να αποδεχθώ την πρόταση του Παναθηναϊκού».

-Ιταλία, Αγγλία, Ρωσία και τώρα Ελλάδα. Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;
«Νομίζω ότι ακολουθώ τον καιρό! Οσο πάει και καλυτερεύει! Προσωπικός μου στόχος είναι να κερδίσω τίτλους. Συνέβη μόλις μια φορά στη Ρωσία και είμαι λυπημένος γι΄ αυτό. Τώρα είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Είδα ότι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο πέρυσι, ξέρω ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα, παρακολουθώ το πρωτάθλημα, το οποίο είναι δυνατό. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παλεύω για την ομάδα και τους φιλάθλους. Θέλω να κερδίσω κάτι. Είμαι πραγματικά 'πεινασμένος' για νίκες».

-Παίζοντας σε 'δυνατά' πρωταθλήματα και σπουδαίες ομάδες, τι θεωρείς ότι μπορείς να προσφέρεις στον Παναθηναϊκό απ΄ όσα έμαθες;
«Εμαθα πολλά στη Γιουβέντους σε ο, τι αφορά την άμυνα. Είναι μυστικό τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα, αλλά σίγουρα στις προπονήσεις θα δίνω τα πάντα και θα προσπαθήσω να μάθω πράγματα στους νεαρούς συμπαίκτες μου. Πρόκειται για μια καλή ομάδα. Ελεγξα το ρόστερ, είναι μια νεανική ομάδα. Θα προσπαθήσω να δώσω την εμπειρία μου και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ».

-Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου αγωνιστικά;
«Ψηλός αμυντικός. Εχω ταχύτητα, έχω καλό αριστερό πόδι και μου αρέσει να προωθώ τη μπάλα και να περνάω μακρινές μπαλιές. Χρειάζεται να δείξω την ποιότητά μου στα παιχνίδια».

-Μίλησες με κάποιον για να συλλέξεις πληροφορίες προτού έρθεις στον Παναθηναϊκό;
«Μίλησα με τον Χέλγκι Σίγκουρτσον, τον παλιό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Του είπα για την πρόταση και μου απάντησε 'μην το σκέφτεσαι καν. Να πας. Θα το απολαύσεις. Είναι σπουδαίος σύλλογος, οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι και θα σου αρέσει να ζεις εκεί με την οικογένειά σου'. Οταν τα άκουσα αυτά, η απόφασή μου έγινε ευκολότερη. Επίσης μίλησα με φίλους μου από την Ισλανδία που παίζουν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και μου είπαν «καλωσήρθες στο πρωτάθλημα, θα το απολαύσεις». Οπότε χαμογελάω αυτή τη στιγμή!»

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας;
«Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Ακόμα και όταν δεν ήταν επίσημο μου έστελναν πολλά μηνύματα που δεν θα μπορούσα να απαντήσω γιατί προφανώς θα έπρεπε να είσαστε οι πρώτοι που θα δημοσιοποιούσατε τη συμφωνία. Εχω δει βίντεο των φιλάθλων της ομάδας. Σύνεχιστε έτσι, να είσαστε… τρελοί στις κερκίδες!Γνωρίζουμε ότι οι φίλαθλοι δίνουν ενέργεια στους ποδοσφαιριστές και μας βοηθούν για να κερδίσουμε κάτι. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Συνεχίστε να στηρίζετε την ομάδα, όπως κάνατε πάντα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα