ΠΑΟΚ: Θέλουν τον Σοτέλδο οι «ασπρόμαυροι» (vids)

ΠΑΟΚ: Θέλουν τον Σοτέλδο οι «ασπρόμαυροι» (vids)

Newsroom
ΠΑΟΚ: Θέλουν τον Σοτέλδο οι «ασπρόμαυροι» (vids)

bet365

Για μια σημαντική κίνηση στην μεσαία γραμμή προσπαθούν στον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να κοιτάζουν την περίπτωση του 25χρονου από την Βενεζουέλα, Γέφερσον Σοτέλδο.

Στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προσπάθεια για μεταγραφική ενίσχυση με τους Θεσσαλονικείς να κοιτάζουν και τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Εκεί σύμφωνα με τους Μεξικάνους, ο εκλεκτός είναι ο Γέφερσον Σοτέλδο. Ο 25χρονος αριστερός εξτρέμ που παίζει και ως επιθετικός μέσος από τη Βενεζουέλα, ο οποίος αγωνιζόταν στη Τίγκρες.

Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση, με τον παίκτη παρότι έχει συμβόλαιο με τους Μεξικάνους ως το 2025, να θέλει να φύγει για την Ευρώπη και τον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να το εκμεταλλευτεί. Ο Σοτέλδο ξεκίνησε τη καριέρα του από την Χουατσιπάτο και στην συνέχεια πήγε στη Βραζιλία και τη Σάντος. Στη Βραζιλία ο νεαρός εξτρέμ είχε σε 88 συμμετοχές 19 γκολ και 16 ασίστ. Είναι ένας παίκτης που ξέρει ο Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς τον ήθελε και στην Αλ Χιλάλ και αν αποκτηθεί αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τους «ασπρόμαυρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα