«Ο Βράνιες έχει πρόταση για να μπει σε ριάλιτι και ίσως δεχθεί»

«Ο Βράνιες έχει πρόταση για να μπει σε ριάλιτι και ίσως δεχθεί»

Newsroom
«Ο Βράνιες έχει πρόταση για να μπει σε ριάλιτι και ίσως δεχθεί»

bet365

Στη Σερβία αναφέρουν ότι ο Βόσνιος στόπερ της ΑΕΚ έχει πρόταση για να συμμετέχει σε ριάλιτι το φθινόπωρο και σύμφωνα με όσα τονίζονται στο ρεπορτάζ είναι πιθανό να απαντήσει θετικά.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της republika.rs αναφέρει:

«Ο ποδοσφαιριστής Ογκνιεν Βράνιες ο οποίος εκτός από τα αποτελέσματα που έχει πετύχει στο ποδόσφαιρο, συνδέετε με πολυάριθμες σχέσεις με τραγουδίστριες και αστέρια από ριάλιτι, έλαβε μία δελεαστική πρόταση να μετακομίσει σε ένα ακίνητο στο Σιμανόβτσκι της Σερβίας το φθινόπωρο».

Στη συνέχεια υπογραμμίζει: «Ο Βράνιες έχει λάβει διάφορες προτάσεις για να μπει στο ριάλιτι, αλλά ποτέ δεν χρειάστηκε τέτοιου είδους προώθηση. Πάντα έλεγε ότι θα έμπαινε μόνο για να διασκεδάσει και να είναι ενδιαφέρον για τον κόσμο. Οσον αφορά τα χρήματα, κερδίζει αρκετά και η αμοιβή δεν θα ήταν ποτέ το πιο σημαντικό κίνητρό του! Τώρα έχει λάβει πρόταση να μπει στην έκτη σεζόν του ριάλιτι και πιθανότατα θα δεχθεί την πρόταση, μόνο για το λόγο ότι τελικά θέλει να δείξει ποιος και τι είναι».

Τέλος, το σερβικό δημοσίευμα προσθέτει: «Όπως μαθαίνουμε περαιτέρω ο Βράνιες δεν θα ζητούσε ειδικούς όρους, επειδή θέλει οι άνθρωποι να δουν πόσο προσγειωμένος είναι και σίγουρα θα είναι από τους πιο ενδιαφέροντες διαγωνιζόμενους. Ο Βράνιες ρωτήθηκε από τα στελέχη αν ήθελε ειδικά πράγματα, όμως είπε πως αν αποφασίσει να μπει θα ανταγωνιστεί ισότιμα με τους άλλους συμμετέχοντες. Επέμεινε μόνο να του παρέχουν αρκετό χώρο στο καμαρίνι και να μην έχει κάποιον γύρω του στο κρεβάτι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα