Ολυμπιακός: Εντείνει τις προσπάθειες για Σκάρπα (vid)

Ολυμπιακός: Εντείνει τις προσπάθειες για Σκάρπα (vid)

Ολυμπιακός: Εντείνει τις προσπάθειες για Σκάρπα (vid)

bet365

Ο Σκάρπα παραμένει βασικός στόχος του Ολυμπιακού και στο Λιμάνι προσπαθούν να εξασφαλίσουν το «ναι» του παίκτη, τον οποίο εφόσον όλα πάνε καλά θα μπορούν να υπολογίζουν από τον Γενάρη.

Είναι γνωστό εδώ και μέρες ότι ο Ολυμπιακός θέλει να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Σκάρπα. Οι άνθρωποι της ομάδας μάλιστα εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να τον κάνουν παίκτη τους με χρονικό... φόντο για τον Γενάρη. Το συμβόλαιό του τελειώνει τον Δεκέμβριο αλλά ο σύλλογος του δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει νωρίτερα.

Η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Βραζιλιάνος είναι διετές συμβόλαιο με απολαβές πάνω από 1.000.000 τον χρόνο. Μάλιστα, ο 28χρονος έχει ενημερώσει την Παλμέιρας ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Τα τελευταία 24ωρα γενικότερα υπάρχουν πληροφορίες για τον Σκάρπα και τον Ολυμπιακό ενώ την ίδια στιγμή ο Τικίνιο είναι στο στόχαστρο της Μποταφόγκο και άλλων ομάδων από τη Βραζιλία. Μένει να δούμε αν οι δύο συμπατριώτες κάνουν το αντίθετο δρομολόγιο. Η περίπτωση του έμπειρου χαφ Γκουστάβο Σκάρπα ήταν και παραμένει δύσκολη αλλά ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την κλείσει θετικά. Ο Σκάρπα είναι κυρίως δεκάρι αλλά παίζει και στον άξονα και στα δύο άκρα της επίθεσης. Το ιδανικό φυσικά για τον Ολυμπιακό είναι να κλείσει τον παίκτη από τώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα