Σκάρπα-Τικίνιο, ενδεχόμενο αντίθετο δρομολόγιο

Σκάρπα-Τικίνιο, ενδεχόμενο αντίθετο δρομολόγιο

Newsroom
Σκάρπα-Τικίνιο, ενδεχόμενο αντίθετο δρομολόγιο

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως πλησιάζει στον Ολυμπιακό, ενώ ο συμπατριώτης του στράικερ φαίνεται πως βρίσκεται στο «στόχαστρο» ομάδων της χώρας τους.

Το όνομα του Γκουστάβο Σκάρπα «φιγουράρει» εδώ και καιρό στη μεταγραφική «πραγματικότητα» του Ολυμπιακού και στο λιμάνι έχουν βάλει σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού. Παρά τα όσα αναφέρονται στην πατρίδα του 28χρονου περί Φλαμένγκο οι «Ερυθρόλευκοι»... φορτσάρουν για την απόκτησή του και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα. Η Παλμέιρας που ανήκει ναι μεν κάνει τα δικά της «παιχνίδια», ωστόσο με «όχημα» την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην Ευρώπη είναι πιθανό να υπάρξει άμεσα αίσιο τέλος στο θέμα του.

Την ίδια στιγμή το αντίθετο με εκείνον δρομολόγιο (Ελλάδα-Βραζιλία δηλαδή) ενδέχεται να κάνει ο Τικίνιο. Ο 31χρονος φορ φαίνεται πως βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων της χώρας του και μεταδίδεται χαρακτηριστικά εκεί πως η Μποταφόγκο έκανε ήδη κρούση για την απόκτησή του. Υπό αυτές τις συνθήκες ενδέχεται να επαναπατριστεί για χάρη της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα