Αρης - Αρης Λεμεσού 0-1: Σε ρηχά νερά...

Αρης - Αρης Λεμεσού 0-1: Σε ρηχά νερά...

Αρης - Αρης Λεμεσού 0-1: Σε ρηχά νερά...

bet365

Κακό πρόσωπο που είχε ως αποτέλεσμα και την ήττα με 1-0 από τον Αρη Λεμεσού παρουσίασε στο τρίτο του φιλικό ο Άρης, σε ένα παιχνίδι χωρίς ποιότητα με δύο αποβολές και αρκετές κλωτσιές!

Ο Άρης Λεμεσού επικράτησε με 1-0 του Άρη στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι των «κίτρινων» εκτός συνόρων, σ’ έναν αγώνα ο οποίος είχε πολύ ξύλο, δύο αποβολές, αρκετές κίτρινες κάρτες και τρία διαφορετικά συστήματα από τον Χερμάν Μπούργος.

Με εξαίρεση τον αγωνιστικό χώρο ο οποίος έμοιαζε με… βοσκοτόπι και ήταν αρκετά βαρύς λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οι συνθήκες παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο μάλλον δεν παρέπεμπαν σε φιλική αναμέτρηση. Γιατί είχε σκληρά μαρκαρίσματα, αρκετές κίτρινες κάρτες, δύο αποβολές και ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων καθώς αρκετά από τα μαρκαρίσματα των παικτών του Άρη Λεμεσού ήταν αντιαθλητικά. Μάλιστα, ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποβλήθηκε για τον Άρη στο 39’ για να ακολουθήσει η αποβολή και του Πανκό από την ομάδα της Κύπρου.

Πρόβα ενόψει Γκόμελ

Χρησιμοποιώντας ό,τι ποιοτικότερο έχει στη διάθεσή του, ο Χερμάν Μπούργος μάλλον αντιμετώπισε το παιχνίδι ως πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων με την Γκόμελ. Αυτή τη φορά χρησιμοποίησε τετράδα στην άμυνα (Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Πίρσμαν) με τους Ντουκουρέ, Πάπε Σέικ σε ρόλο αμυντικών χαφ ενώ στην μεσοεπιθετική τριάδα ήταν οι Ματέο Γκαρσία (10αρι), Ιτούρμπε, Μαντσίνι με τον Αντρε Γκρέι στην κορυφή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό αλλά δεν μετουσίωσε την υπεροχή του. Από το 14’ έως το 19’ είχε τέσσερις φάσεις για γκολ με πιο κλασική αυτή του Ματέο Γκαρσία (16’) όταν ο Αργεντίνος έκλεψε την μπάλα και βρέθηκε σε τετ α τετ αλλά ήταν διστακτικός. Προηγήθηκε μια αδύναμη κεφαλιά του Γκρέι.

Ο Άρης Λεμεσού είχε τις στιγμές του από το 20’ έως το 25’ όπου ουσιαστικά προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Άρης δεν βγάζει αυτοπεποίθηση στη μεσοαμυντική γραμμή του. Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον Άρη όπου ο Χουάν Ιτούρμπε δεν μετουσίωσε μια εξαιρετική προσπάθειά του καθώς στο σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία της κυπριακής ομάδας.

Επιστροφή στο 4-4-2

Αυτό έγινε από τη στιγμή αντικατάστασης (29’) των φανερά ανέτοιμων Γκρέι και Πάπε Σέικ Ντιόπ, με τον ίδιο σχηματισμό παρατάχθηκε ο Άρης και στο δεύτερο ημίχρονο. Το… ξύλο δεν έλειψε καθώς οι Κύπριοι είχαν και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, η ποιότητα όμως έπεσε καθώς οι δύο ομάδες δεν ήταν το ίδιο δημιουργικές. Ο Άρης υστέρησε στην τελική πάσα, κυρίως όμως του έλειψαν τα τρεξίματα και η δημιουργία που του είχε δώσει ο Ιτούρμπε στο πρώτο μέρος.

Αλλαγή στο 3-5-2

Το τρίτο σύστημα που χρησιμοποίησε ο Χερμάν Μπούργος στο παιχνίδι ήταν το 3-5-2 στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα με τριάδα στην άμυνα με τους Τανούλη, Μπράμπετς, Χρυσόπουλο και τους Μαρμαρίδη, Χαΐροβιτς σε ρόλο full back, τους Ντουκουρέ, Ματέο Γκαρσία, Σγούρο στον άξονα και Χατζηιωάννου, Πάλμα στην επίθεση.

Στη μοναδική συνδυασμένη προσπάθειά στο δεύτερο ημίχρονο, στο 77’ με τελικό αποδέκτη τον Σικόρσκι ο τελευταίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0) δίνοντας προβάδισμα στον Αρη Λεμεσού. Στο 83’ αποβλήθηκε και ο Πανκό με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Θεσσαλονικείς απείλησαν με δύο εκτελέσεις φάουλ από τους Πάλμα, Χαΐροβιτς και γενικώς έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν το βρήκαν.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Πάπε Σέικ (29’ Σγούρος), Ντουκουρέ, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Γκρέι (29’ Πάλμα).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης παρατάχθηκε με τους: Κουέστα, Εμπακατά(68’ Μαρμαρίδης), Φαμπιάνο (68’ Χρυσόπουλος), Μπράμπετς , Πίρσμαν (69’ Τανούλης), Σγούρος, Ντουκουρέ (78’ Παναγίδης), Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε (68’ Χαΐροβιτς), Χατζηιωάννου, Πάλμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα