Ράφα Σοάρες: «Δουλεύουμε σκληρά και θα είμαστε έτοιμοι στα ματς με Λέφσκι»

Ράφα Σοάρες: «Δουλεύουμε σκληρά και θα είμαστε έτοιμοι στα ματς με Λέφσκι»

Newsroom
Ράφα Σοάρες: «Δουλεύουμε σκληρά και θα είμαστε έτοιμοι στα ματς με Λέφσκι»

bet365

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στα πρώτα επίσημα παιχνίδια κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας εμφανίστηκε ο αμυντικός των «ασπρόμαυρων», Ράφα Σοάρες.

Ο 27χρονος Πορτογάλος μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε μετά το φιλικό με την Άλκμααρ τα εξής: «Ήταν ένα καλό φιλικό παιχνίδι, αν και κρίνοντας από την εικόνα του αγώνα δύσκολα θα μπορούσε να υποστηρίξει το χαρακτηρισμό ‘φιλικό’. Ξεκινήσαμε καλά σκοράροντας από νωρίς δύο γκολ, βάλαμε τις βάσεις για κάτι καλό αλλά είχαμε απέναντί μας έναν καλό αντίπαλο, που πήρε την κατοχή και κατάφερε να ισοφαρίσει. Συνολικά πιστεύω πως ήταν ένα καλό ματς και για τις δύο ομάδες, με χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές τους».

Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τις πρώτες του εντυπώσεις: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος κι ικανοποιημένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Με υποδέχτηκαν όλοι με τον καλύτερο τρόπο, βρήκα εξαιρετικές προσωπικότητες και μέσα από την προετοιμασία διαπίστωσα τη διάθεση όλων για διαρκή βελτίωση. Δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση, πάμε καλά κι έχω την πεποίθηση πως θα είμαστε απολύτως έτοιμοι για την πρώτη – επίσημη – αγωνιστική υποχρέωση της σεζόν, τα ματς κόντρα στη Λέφσκι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα