Παναθηναϊκός: Ξεμούδιασμα με Κιτσμπούχελ (vid)

Παναθηναϊκός: Ξεμούδιασμα με Κιτσμπούχελ (vid)

Παναθηναϊκός: Ξεμούδιασμα με Κιτσμπούχελ (vid)

bet365

To πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους θα δώσει σήμερα στις 19:00 ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κιτσμπούχελ. Εκτός αποστολής λόγω ίωσης ο Ρούμπεν Πέρεθ. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις και να παίξουν το πρώτο παιχνίδι της φετινής προετοιμασίας θα έχουν σήμερα στις 19:00(CosmoteTv) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Κιτσμπούχελ, ομάδα τρίτης κατηγορίας του αυστριακού ποδοσφαίρου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες ενώ δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Ρούμπεν Πέρεθ. Ο Ισπανός μέσος ταλαιπωρείται από μια ίωση τις τελευταίες ημέρες και θα μείνει εκτός αποστολής.

Από κει και πέρα, αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που το ''τριφύλλι'' θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα του Κιτσμπούχελ. Η πρώτη ήταν το 2011, με προπονητή τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Σε εκείνο το ματς οι ''πράσινοι'' είχαν επιβληθεί με 11-0.

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος ήταν η εξής: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Κατσουράνης, Σιμάο, Νίνης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος.

Στο δεύτερο έπαιξαν οι: Ταμπάκης, Ιωαννίδης, Σειταρίδης, Μπιάρσμιρ, Τριανταφυλλόπουλος, Πλεσί (75′ Φουρλάνος), Καραγκούνης, Μαρίνος, Λεοντίου, Μουν (75′ Δημούτσος), Κλέιτον.


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα