Παναθηναϊκός: Η γκολάρα του Παλάσιος (vid)

Παναθηναϊκός: Η γκολάρα του Παλάσιος (vid)

Παναθηναϊκός: Η γκολάρα του Παλάσιος (vid)

bet365

Ο Αργεντινός εξτρέμ πέτυχε ένα φανταστικό γκολ μετά από σέντρα του Χουάνκαρ στο σημερινό διπλό τακτικής του Παναθηναϊκού. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου

Η μεγαλύτερη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης του Παναθηναϊκού στην Αυστρία αναλώθηκε σε δίτερμα τακτικής με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ρίχνει το βάρος στο build up όταν η πίεση του αντιπάλου είναι έξω από την περιοχή.

Ο Σέρβος τεχνικός εξηγούσε τις σωστές αποστάσεις και έδειχνε τις διαθέσιμες επιλογές. Ειδικές εντολές έδωσε στον Γιούρι Λοντίγκιν στον οποίο ανέλυε που θα πρέπει να δίνει την μπάλα για σωστή ανάπτυξη.

Πορτοκαλί ομάδα: Βαγιαννίδης, Πούγγουρας, Σιδεράς, Γκάνεα, Αλεξανδρόπουλος, Ηλιάδης, Τσέριν, Καμπετσής, Αϊτόρ, Ιωαννίδης (4-3-3).

Πράσινη ομάδα: Σάντσες, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Παλάσιος, Κουρμπέλης, Φρόκου, Σαρδέλης (Κρυπαράκος), Καρλίτος, Μακέντα (4-4-2).

Οι πορτιέρε άλλαζαν ομάδες.

Η φάση που έκανε την διαφορά, πάντως, ήταν το καταπληκτικό γκολ του Σεμπάστιαν Παλάσιος. Μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον Χουάνκαρ και εξαιρετική σέντρα, ο Αργεντινός εξτρέμ έπιασε το σουτ στη κίνηση και... κάρφωσε την μπάλα στο πλεκτό.

Στο φινάλε της προπόνησης οι ''πράσινοι'' εξασκήθηκαν στις στατικές φάσεις και συγκεκριμένα στις εκτελέσεις κόρνερ. Από δεξιά εκτελούσε ο Αϊτόρ και από αριστερά ο Τσέριν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα