ΠΑΟΚ: Ο Τσόλακ φεύγει, ο αντικαταστάτης του έρχεται

ΠΑΟΚ: Ο Τσόλακ φεύγει, ο αντικαταστάτης του έρχεται

ΠΑΟΚ: Ο Τσόλακ φεύγει, ο αντικαταστάτης του έρχεται

bet365

Ο Αντόνιο Τσόλακ αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να έχουν ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη του κι ίσως ακόμη έναν παίκτη.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κροάτη επιθετικού στην Ρέιντζερς πυροδοτεί εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος αποχώρησε πριν λίγη ώρα από το προπονητικό των Θεσσαλονικιών για να ταξιδέψει για την Σκωτία και να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μετακίνησής του στην ομάδα του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ.

Οι ιθύνοντες του «δικεφάλου του βορρά» βλέποντας την υπόθεση αυτή να πηγαίνει προς το φινάλε της είχαν ήδη αρχίσει να δουλεύουν για να βρουν τον αντικαταστάτη του Τσόλακ και μάλιστα όχι απλώς τον έχουν εντοπίσει, αλλά έχουν σχεδόν συμφωνήσει και μαζί του. Το μόνο που είναι γνωστό για τον ποδοσφαιριστή αυτόν αυτή τη στιγμή είναι πως θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Πέρα από τον αντι-Τσόλακ, ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό μέσα στην ημέρα να ολοκληρώσει άλλη μία μεταγραφή. Ο λόγος για τον Κάλεντ Νάραϊ της Φορτούνα Ντίσελντορφ, που μπορεί μέχρι το τέλος της ημέρας να λογίζεται ως παίκτης του «δικεφάλου του βορρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα