Αλοφς: «Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Νάρεϊ»

Αλοφς: «Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Νάρεϊ»

Newsroom
 Αλοφς: «Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Νάρεϊ»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Φορτούνα Ντίσελντορφ μίλησε για το μέλλον του 27χρονου εξτρέμ, χαρακτήρισε χαμηλή την πρώτη πρόταση των Θεσσαλονικιών αλλά άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Στη μεταγραφική «εξίσωση» του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Κάλεντ Νάραϊ της Φορτούνα Ντίσελντορφ και ο Κλάους Αλοφς, τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, μίλησε για το ενδεχόμενο ο 27χρονος εξτρέμ να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης. «Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Νάρεϊ. Πρέπει όμως να παραδεχθούμε ότι η πρόταση που μας έχει γίνει απέχει πολύ από το να είναι κοντά σε όσα φανταζόμασταν. Αυτό βέβαια μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα», σχολίασε σχετικά, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Την ίδια στιγμή τα εκεί δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Φορτούνα θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη καθώς το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και θα το έκανε με μίνιμουμ 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ από τον «Δικέφαλο του Βορρά» ζήτησε δύο που όμως κρίθηκαν πολλά από το ελληνικό club.

@Photo credits: f95.de

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα