Παναθηναϊκός: Η πρώτη του Τσέριν με την πράσινη φανέλα

Παναθηναϊκός: Η πρώτη του Τσέριν με την πράσινη φανέλα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η πρώτη του Τσέριν με την πράσινη φανέλα

bet365

Ο Άνταμ Τσέριν ενσωματώθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού και έκανε την πρώτη του προπόνηση με το τριφύλλι. Η παρουσίαση από τον Γιοβάνοβιτς και το δέσιμο με τον Ζβόνιμιρ Σάρλια. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έκανε το απόγευμα της Τρίτης ο Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας που βρίσκεται από το πρωί στην Αυστρία και πριν την έναρξη της προπόνησης παρουσιάστηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς προς τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι τον χειροκρότησαν.

ψψψ

Ο διεθνής άσος είχε πάντα δίπλα του, τον Σβόνιμιρ Σάρλια που λόγω γλώσσας ήρθαν αμέσως κοντά.Ο Κροάτης θα τον βοηθήσει στην άμεση προσαρμογή του, με τον ποδοσφαιριστή να είναι φανερά ευδιάθετος για την νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα