ΟΦΗ: Εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης ο Τοράλ

ΟΦΗ: Εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης ο Τοράλ

Newsroom
ΟΦΗ: Εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης ο Τοράλ

bet365

Εκτός προπονήσεων για τις επόμενες ημέρες λόγω ίωσης θα παραμείνει ο Τζον Τοράλ.

Τα απρόοπτα στο ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας του ΟΦΗ συνεχίζονται, καθώς μετά το τεχνικό επιτελείο, εκτός από τις προπονήσεις για τις επόμενες ημέρες τέθηκε λόγω ίωσης και ο Τζον Τοράλ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ για την προπόνηση, αλλά και την απουσία του Τοράλ έχει ως εξής: «Χωρίς τον Jon Toral, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, πραγματοποιήθηκε η σημερινή (5/7) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στην πίεση του αντιπάλου και αγωνιστικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο σε μικρές εστίες.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Devis Epassy και Mike van Duinen. Αντίθετα, ο Πασχάλης Στάικος συνέχισε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Πραξιτέλης Βούρος απουσίασε για μια ακόμη ημέρα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (6/7), στις 09:00».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα